Halálos fenyegetéseket kapnak a fejlesztők a játékuk csúszása miatt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Halálos fenyegetéseket kapnak a fejlesztők a játékuk csúszása miatt

A The Witcher-játékokról elhíresült lengyel CD Projekt Red fejlesztőcsapat a hét elején jelentette be, hogy az év egyik legjobban várt játékának tartott Cyberpunk 2077 mégsem jelenik meg novemberben, a premierdátumot elhalasztották 2020. december 10-re. A bejelentés sokak számára okozott csalódást, azonban akadnak egész extrém esetek is, hiszen Andrzej Zawadzki, a játék egyik vezetője fejlesztője arról számolt be a Twitteren, hogy konkrétan halálos fenyegetéseket kapnak a csúszás miatt.

?Tudom hol laksz tesó, fejezzétek be a játékot vagy véged? ?Adjátok ki a játékot, különben te és a családod nyomában leszünk? ?Élve elégetlek, ha nem adjátok ki a játékot?

Ilyen és ehhez hasonló üzenetek érkeznek a fejlesztőkhöz, és ennek kapcsán Zawadzki világossá tette, hogy minden ilyen üzenetet komolyan vesznek és jelentik őket. Egy újabb twitteres posztban a fejlesztő hozzáttette, hogy teljes mértékben megértik, hogy az emberek csalódottak és hangot akarnak adni a véleményüknek, de leszögezi: halálos fenyegetéseket küldeni teljességgel elfogadhatatlan.

Mi is emberek vagyunk, akárcsak ti.

– zárta üzenetét Zawadzki.

A Cyberpunk 2077 videojáték fejlesztését még 2012-ben jelentette be a CD Projekt Red, és a milliók által várt újabb szerepjáték megjelenési dátumát nem először módosították. A programnak először 2020. április 16-án kellett volna megjelenni, ezt a dátumot aztán szeptember 17-re módosították, innen csúszott el november 17-re, és a legújabb ígéret szerint december 10-án kerül a boltokba.

A fejlesztőcsapat ráadásul nemcsak a megjelenés és a csúszás miatti halálos fenyegetések miatt került mostanában a figyelem középpontjában, de azért is, mert néhány hete világossá vált, hogy a CD Projekt Rednél durva túlórák vannak, hogy a játék megfelelő állapotban kerülhessen a vásárlókhoz. A videojátékokkal foglalkozó Jason Schreier újságíró szerint akadnak olyan munkatársak, akik rendszeresen heti 100 órát töltenek munkával a megjelenés előtti hajrában.

Birkás Péter korábbi cikkei Ezeket a játékokat kínálja a PlayStation Plus CollectionItt az első újrahasznosított anyagokból gyártott porszívóMég mindig rejtély, miért pusztult el két elefánt Szadán
folytatás

Legkedveltebb hírek
Nem is lehetne másként, mint hogy a világ egyik első számú elitegyetemén hazánkfiát is találunk
2020-11-29 20:26:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Az Azonnali szerint azért távozott a Momentumból, mert nem támogatják indulását a 2022-es választásokon
2020-11-29 20:14:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Mikor táncolt utoljára? Minden egyes nap táncolok, mert terapeutaként párokkal dolgozom, ami azt jelenti, hogy rá kell éreznem a közös r
2020-11-29 20:00:17 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Közös ellenzéki listán tervezi az indulást a Momentum Mozgalom a 2022-es országgyűlési választásokon - jelentette be a párt elnöke vasárnap a Facebook-oldalán
2020-11-29 19:55:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Kemenesi Gábor, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusa nagyon aggódik a számok miatt
2020-11-29 19:48:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Rekordmagas az új fertőzöttek és az elhunytak száma is Müller Cecília: A plázákban c
2020-11-29 19:47:42 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez