Megújult Magyarország legnépszerűbb Black Friday oldala (X)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Megújult Magyarország legnépszerűbb Black Friday oldala (X)

Új köntöst kapott a HelloBlackFriday.hu, ami 2017 óta segít a látogatóknak eligazodni a Black Friday leárazások tengerében. A portál teljes ráncfelvarráson esett át, így mostantól mobil eszközökről is ugyanolyan könnyedén és gyorsan tudják az akcióvadászok megtalálni a legjobb kedvezményeket a Fekete Péntek időszakában ? és az egész év során.

2020-ban teljes megújuláson esett át a HelloBlackFriday.hu. Miután 2019-ben a Google találati ranglista első helyéig jutott, vagyis hivatalosan is a legnépszerűbb Black Friday akciókereső weboldal lett, időszerű volt, hogy bemutassuk a portál továbbfejlesztett változatát. Új kezelőfelület, felokosított kereső és szűrő, valamint még számtalan új funkció várja a kuponkeresőket, hogy pár kattintással összeválogassák a legjobb Black Friday ajánlatokat.

A HelloBlackFriday.hu megálmodója, a Neo Interactive digitális kommunikációs ügynökség már egy évtizede népszerűsíti az online vásárlást digitális akciókkal és kampányokkal. A 2010-ben induló Internetes Vásárlás Napját 2017-ben váltotta fel a HelloBlackFriday.hu.  igazodva a kor vásárlói szokásaihoz. Az akcióinformációs oldal célja, hogy mindenki ? kezdő kedvezménykereső és a Black Friday akciók sűrűjében edződött profi engedményvadász ? megtalálhassa az aktuális és értékes ajánlatokat a nagy Black Friday reklámzajában.   

The post Megújult Magyarország legnépszerűbb Black Friday oldala (X) appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Kabir Bedi ízig-vérig indiainak tartja magát.
2021-01-16 09:59:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Vicces, mégis véresen komoly.
2021-01-15 14:51:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez