Tiltott állatviadalra csaptak le Szabolcsban ? fotók, videók

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Tiltott állatviadalra csaptak le Szabolcsban ? fotók, videók

A nyíregyházi rendőrök a Terrorelhárítási Központ bevonásával ütöttek rajta szombaton reggel egy tiltott állatviadalon ? írja a police.hu. Nyíregyháza külterületén, a kutyák tartására, képzésére és harcoltatására kialakított ingatlannál tetten érték a szervezőket és a résztvevőket.

A kutyaviadalt a 46 éves L. T. szervezte. A nap első mérkőzésén az egyik kutyája súlyosan megsérült, a helyszínen elpusztult.

A gyanú szerint a harcra olyan kegyetlen módszerrel ?készítette fel? kutyáit, amely alkalmas volt arra, hogy már a viadal előtt a pusztulásukat okozza.

A nyíregyházi férfi kifejezetten az állatviadalokra vette, tenyésztette, nevelte a kutyákat.

Hasonló érdeklődésű ismerőseivel főleg a közösségi médián keresztül került kapcsolatba. A tiltott állatviadal megszervezésére velük, most B. B. 42 éves kótaji lakossal közösen készült.

Ők hasonlóképpen tartott kutyáikkal résztvevőként, vagy bíróként, nézőként vettek részt az egyes mérkőzéseken, amelyekre a nyomozás adatai szerint fogadásokat is kötöttek.

A nyíregyházi nyomozók a rajtaütés helyszínéről előállítottak közül hat férfit hallgattak ki gyanúsítottként tiltott állatviadal szervezése és állatkínzás miatt.  

A rendőrség huszonöt kutyát lefoglalt, gondoskodott elszállításukról, biztonságba helyezésükről.

Találtak az állatok harcra történő felkészítéséhez használt különböző eszközöket, így futópadokat, fecskendőket, teljesítményfokozó szereket, gyógyszerkészítményeket, és a korábbi állatviadalokról készült felvételeket tartalmazó elektronikus adathordozókat.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A műsorban szakértők - többek közt pszichológus, szexológus, szociológus - keresik szinglik számára az ideális partnert különféle
2021-01-23 23:55:41 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A múlt heti párbaj után újra kiválasztás volt a villában, aminek a legelején értesülhettek a tévénézők arról, hogy Mohról lekerült a védettséget jelentő lila kendő
2021-01-23 22:49:57 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez