Telex: Egy azóta lemondott magyar EP-képviselő is ott volt egy múlt pénteki brüsszeli orgián

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Telex: Egy azóta lemondott magyar EP-képviselő is ott volt egy múlt pénteki brüsszeli orgián

A brüsszeli rendőrség egy szexpartira csapott le péntek éjszaka Brüsszelben. A Brussels Times szerint drogokat is találtak a helyszínen.

Story of the day
Police break up “gang bang” involving 25 men including at least 1 MEP as well as diplomats in central Brussels bar
The unnamed MEP tried to flee through s window but injured himself before claiming European Parliament immunity
Who was he?https://t.co/WvswiHLoOd

? Bruno Waterfield (@BrunoBrussels) December 1, 2020

Az orgián 25-en vettek részt, főleg férfiak, köztük egy európai parlamenti képviselő is. A szexparti résztvevőit a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg.

A Telex arról írt több belga lap alapján, hogy egy azóta lemondott magyar EP-képviselőről van szó.

A képviselő beszámolók szerint az ereszcsatornán próbált elmenekülni, de a rendőrök elkapták. A férfi ekkor a mentelmi jogára hivatkozott.

Szájer József, az EP Fidesz-frakciójának vezetője két nappal ezelőtt, vasárnap mondott le mandátumáról. Lemondását a következőkkel indokolta:

Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom.

A 444 megkereste Jaume Duch Guillot-t, az EP szóvivőjét, aki annyit mondott, hogy a rendőrség egyelőre nem tájékoztatta a parlamentet az incidensről, így ők is csak annyit tudnak, amennyi a sajtóban megjelent.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Németh Szilárd hatalmas sportingatlan-portfóliót hozott létre maga körül, de a Borbély Lénárd vezette kerület gyakorlatilag kizárta ezekből a projektekből a politikust
2021-01-28 09:36:54 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Különféle forgatókönyvekkel és új címekkel készülnek az évre a könyvkiadók, és a fesztiválszervezőkhöz hasonlóan várják a nyári-őszi időszakot, remélve, találkozhatnak végre az olvasókkal
2021-01-28 09:30:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Romlottak a járványügyi adatok. (Belföld)
2021-01-28 09:13:50 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Hosszú kihagyás után a harmadik évaddal folytatódik a valaha készült legdrágább német sorozat, a Babilon Berlin, továbbra is Németország 1920-as éveiben, a Weimari köztársaság világában kalandozik
2021-01-28 09:00:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez