így néz ki belülről egy egymilliárd forintos világvége bunker

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
így néz ki belülről egy egymilliárd forintos világvége bunker

2020 sorozatos csapásai miatt egyre többen gondolnak arra, hogy jó lenne elvonulni egy világvége bunkerbe. Ez futurisztikusnak hangzik, ugyanakkor ilyen létesítmények már léteznek, nem is akármilyen kivitelben, írja a Bored Panda.

Aki fontolgatja a költözést, azoknak érdemes rápillantania egy Kansas államban található kiadó bunkerrendszerre, ahol hárommillió dollárért árulják a lakásokat.

Survival Condo

Az Egyesült Államok kormánya által korábban hidegháborús rakétasilónak épített egykori bázisban luxuslakásokat alakítottak ki. A Survival Condo Project elnevezésű hatalmas bunkerben összesen 75 ember fér el és 5 évig tudják itt meghúzni magukat anélkül, hogy kilépnének onnan.

A bunkerben minden megtalálható a vegyesbolttól a könyvtáron át az orvosi központig és bárig.

Survival Condo

Legyen szó globális járványról, nukleáris katasztrófáról vagy gazdasági összeomlásról, a 9 méter vastag falak és a mélyen a föld alá ásott lakások biztosítják, hogy a lakóknak ne essen baja.

A túlélésen túl azért a luxuskörülményeket is biztosítja a bunker: tartozik hozzá edzőterem, úszómedence, mozi, sziklamászófal és kutyafuttató is.

Survival Condo

A tulajdonosok egyébként máris azon dolgoznak, hogy egy újabb bunkert építsenek a közelben. Ráadásul az háromszor akkora lesz, mint ez a mostani.

Kapcsolódó Ingyen adja a házakat az elnéptelenedő olasz falu Persze vannak feltételeik is.
folytatás

Legkedveltebb hírek
A volt főpolgármester szerint az alacsonyabbnak mondott felújítási díj valójában magasabb, mert csak a híd rekonstrukciójára terjed ki
2021-01-25 20:38:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Giuseppe Conte olasz miniszterelnök kedden benyújtja a lemondását Sergio Mattarella államfőnek ? közölte a kormányfői hivatal
2021-01-25 20:06:15 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Sosem mondanánk meg, hogy tényleg Heidi Klum szerepel a képen, amit minap osztott meg Instagram-oldalán
2021-01-25 20:06:05 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez