Megszólalt a brüsszeli orgia szervezője: Hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Megszólalt a brüsszeli orgia szervezője: Hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a belga lapok információi szerint a brüsszeli rendőrség egy szexpartira csapott le péntek éjszaka. A Brussels Times arról írt, hogy drogokat is találtak a helyszínen. Kedden Szájer József, a Fidesz mára lemondott EP-képviselője elismerte, hogy ott volt a ? megfogalmazása szerint ? házibulin.

A belga lapok által viszont orgiának titulált eseményen állítólag huszonöten vettek részt, főleg férfiak, köztük több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is. A szexparti résztvevőit a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg. Azt is megjegyezték, hogy a magyar politikus az ereszcsatornán akart elmenekülni. A belga HLN előbb megnevezte Szájer Józsefet, majd törölte a nevét a cikkből.

A Blikk elérte az esemény szervezőjét, aki egyértelműen úgy fogalmazott, hogy szexpartiról volt szó. A 29 éves doktori hallgató, David Manzheley beszámolója alapján Szájer nem volt meghívva az orgiára. a házigazda saját bevallása szerint nem ismerte őt korábban. Eredetileg csak tíz vendéget hívott meg a korlátozások miatt, arra kérve a barátait, csak olyanok jöjjenek, akik már átestek a koronavírus-fertőzésen, hogy nagyobb biztonságban legyenek. Végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is.

A rendőrség kopogtatás nélkül törte ránk az ajtót

fogalmazott David Manzheley a belga HLN hírcsatorna riporterének, aki a megjelenés előtt a Blikkel is megosztotta a hallottakat. Hozzátette:

Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

A szervező a lapnak nem tagadta, hogy sexpartiról volt szó, azt azonban visszautasította, hogy drogot fogyasztottak volna. Szavai szerint vsak iszogattak, mint egy kávézóban, ?és persze, közben a vendégek egymással szexeltek”.

A belga ügyészség szerint a szomszédok hívták ki a rendőröket, mert a bulizók túl hangosan mulattak. Az egyenruhások este fél 10 körül törték be az ajtót. Míg a rendőrök a sokadalom többi tagjával voltak elfoglalva, addig a fideszes képviselő kimászott az ablakon, majd ? az ereszcsatornába kapaszkodva ? leereszkedett az utcára. A vérző kezű, menekülő Szájer Józsefet azonban meglátta egy járókelő és szólt a rendőröknek. A hátizsákjában a rendőrök drogot találtak, bár Szájer a közleményében azt írta, nem tudja, hogyan kerülhetett oda.

A Blikk emlékeztet: Szájer hátizsákjában minden volt, csak iratok nem. A rendőrök ezért hazafuvarozták, hogy igazolni tudja magát. Ezt a lakásán Szájer a diplomata-útlevelével tette meg. Közleménye szerint kérte a rendőröket, hogy végezzenek rajta drogtesztet, de erre nem került sor. Mindez azért meglepő, mert az ügyészség szerint Szájer ellen kábítószer-birtoklás miatt is eljárás indult – teszi hozzá a lap.

Kiemelt kép: Marjai János/24.hu

folytatás

Legkedveltebb hírek
Martin doki és Louisa végre randevúra mennek, de a romantikus pillanatot Martinnak megint sikerül elrontania egy otromba megjegyzéssel
2021-01-27 01:13:42 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az ország harmonikása és zenész barátai felkerekednek, és ott, a helyszínen teljesítik a szerencsések zenés kívánságait
2021-01-27 01:07:20 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Carlitost szembesítik az ?elrablóival?, akik természetesen nem bűnőzök, csak befogadták őt
2021-01-27 00:07:23 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Gabi megdicséri Áront, amiért sikerült kiszednie Rolandból a beismerő vallomást, viszont nem elég ahhoz, hogy elítéljék Rolandot
2021-01-27 00:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Bár a keddi Jutalomjátékon aratott győzelmükkel lélektani fölénybe kerültek a Bajnokok, pillanatok alatt fordulhatnak az erőviszonyok
2021-01-26 23:21:47 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Bár a tét óriási az Exatlon Hungary-ben, megsajnálta ellenfelét
2021-01-26 23:15:11 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez