Gyurcsány a Szájer-botrányról: Na srácok? Ki lesz a következő?

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Gyurcsány a Szájer-botrányról: Na srácok? Ki lesz a következő?

Na srácok? Ki lesz a következő? Ki mer közületek ma újra buzizni, és hova fogjátok még felírni, hogy az anya nő, az apa férfi?

Gyurcsány Ferenc ezt írta Facebook-oldalán. Tegeződve üzente meg a fideszeseknek, hogy nem tartja őket se keresztényeknek, se hazafiaknak, csak primitív, hazug fajankóknak, akik azt hiszik, nekik mindent szabad, akik megszentségtelenítettétek a hazát.

A DK elnöke jelezte, a Szájer-ügy után kíváncsi arra is, melyik fideszes gondolja még mindig úgy, hogy belemászhat az emberek magánéletébe Istenre hivatkozva, keresztény értékrendről papolhat.

Gyurcsányt a férfiakkal közös, drogos parti nem különösebben érdekelné, ha nem Szájer József írta volna az új, keresztény szellemiségűnek hívott Alaptörvényt.

Ugye értitek?
Mindeközben droggal, homoszexuális kapcsolattal teli, titkolt élete zsarolhatóvá tette. Zsarolhatta a Fidesz, Orbán, bármelyik nemzet titkosszolgálata. És Orbán hagyta, hogy egy zsarolható ember legyen a frontvonalban.

Gyurcsány ezt tartja a valódi botránynak.

Orbán és Szájer a két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat. Ez a legnagyobb skandalum.

Kapcsolódó Szájer-ügy: konteók, nemzetbiztonsági kérdések A nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke hibás elméletnek tartja, hogy titkosszolgálat robbantotta ki a botrányt az uniós vétó miatt.

Szerinte ebben az ügyben minden egy iszonyatosan nagy hazugság, a fideszesek szemforgató erkölcstelensége pedig Magyarországot tette kiszolgáltatottá.

Nem a volt frakcióvezető csúszott, menekült az ereszcsatornán, hanem egy egész hatalmi elit teszi ezt folyamatosan, próbálva szabadulni a valóságtól: a mocsok sarával kentétek be hazánkat.

Kapcsolódó Belga ügyészség: az ereszcsatornán keresztül, vérző kézzel menekült Szájer, akinél drogot találtak A lemondott fideszes EP-képviselő tagadja, hogy kábítószert fogyasztott, de elismerte, hogy a pénteken történtek miatt mondott le, amit korábban
folytatás

Legkedveltebb hírek
A műsorban szakértők - többek közt pszichológus, szexológus, szociológus - keresik szinglik számára az ideális partnert különféle
2021-01-23 23:55:41 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A múlt heti párbaj után újra kiválasztás volt a villában, aminek a legelején értesülhettek a tévénézők arról, hogy Mohról lekerült a védettséget jelentő lila kendő
2021-01-23 22:49:57 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez