Szórakozzon a kanapéról: előadások, koncertek és aukciók online

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Szórakozzon a kanapéról: előadások, koncertek és aukciók online
Színház a nappaliból

Bár a járványügyi korlátozások miatt a színházak bezártak, de nem minden előadás marad el. Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka a Hogyan értsük félre a nőket? is a színpadról az online térbe költözik.

Csányi Sándor Produkció

 

December 25-én és január 1-én is elérhetővé válik az előadás, és

egy jegy áráért az egész család leülhet a monitor/tv elé egy közös karácsonyi mozizásra.

A darab az együttélés nehézségeit járja körül, sok humorral, intimitással, mélységgel, és meglepetést is tartogat az élő produkcióhoz képest. Igazi filmélményre számíthatnak a nézők, ráadásul a közzététel ideje alatt akárhányszor megtekinthető, megállítható, visszatekerhető. Jegyek kaphatók a jegy.hu oldalán.

Budapesti séták: eltűnt bástyák és a régi városfalak nyomában

Budapest rengeteg titkot, meglepetést rejteget, még azoknak is, akik egy életet élnek le a magyar fővárosban. A távolságok nem nagyok, így egy szép téli időben tematikus séta keretében is feldezhetjük. Az ÉnBudapestem ill. a SétáljVelünk oldalon több tematikus sétát is lehet találni. Legutóbbi cikkünkben a régi Pest városhatárát ajánlottuk többet közt. Ez a Kecskeméti utca, Magyar utca, Károlyi-kert környékét jelenit, ahol találunk főúri házakat, megismerhetjük a régi bordélyok házait. Az akadálymentesített útvonalat másfél óra alatt bejárhatjuk, a tíz állomásos úton a Bálnától indulva egészen az Astoriáig megismerhetjük a belváros régi titkait.

Kapcsolódó Tudta, hogy a rakparton a Corvinuson megfordult egy gőzmozdony? Ha mindig tudni akarta, milyen egy aukció

A különböző árverések, aukciók sem maradnak el, így ha eddig nem volt lehetősége részt venni, vagy csak mindig kíváncsi volt, milyen az, amikor a tehetősek licitálnak, most megnézheti. Többek közt a Virág Judit Galéria 65. Téli aukciója is online lesz nézhető  2020. december 19-én 19 órakor. Az aukció kiemelkedő tételei közé tartozik Tihanyi Lajos, Kádár Béla és Scheiber Hugó egy-egy remekműve, valamint Vaszary János és Aba-Novák Vilmos ragyogó alkotásai ill. a Zsolnay kerámiák. De a BÁV karácsonyi aukccója is az online térbe költözik decemebr 10-én 17 órakor, ahol mérnöki óracsodákra, ékszerekre és kortárs festémenyekre lehet licitálni.

Kapcsolódó Vannak olyan karácsonyi ajándékok, amelyek idővel csak egyre értékesebbek lehetnek Van jó megoldás azok számára is, akik pénzügyileg okos, mégis érzelmi üzenetet is közvetítő ajándékot szeretnének tenni a fa alá. Mikulás napi termelői piac és Burger Show

Az Élesztőház udvarán, a Pancs Gasztroplaccon egy jó ideje szerveződik egy a magyar őstermelőket felsorakoztató közösségi piac. Olyan termelők kínálják portékáikat, akiknek fontos a természettel való összhang. Szezonális zöldségek-gyümölcsök, sajtok, házi sonkák és szalámik, pékáruk, szörpök, lekvárok, gyümölcslevek, borok. Most december 6-án termelői finomságok mellett lesz burgerezés ? elvitelre. A klasszikus piaci termékek mellett vegán készítmények is lehet majd kapni. A termelőkről bővebben az esemény Facebook-oldalán.

Barlang online

A Borbély Műhely az ezredforduló táján alakult a nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó Borbély Mihály vezetésével. Közel 20 éve, havi rendszerességgel lépnek fel a Dunaparti Művelődési Házban, a Barlangban. Ez ebben a hónapban sem marad el, csupán online lesz nézhető, hallható és élvezhető. Az 50 perces koncertjegy ára:1 000 Forint, amivel 2021.01.31-ig tekinthető meg az előadás. További részletek és programok a szentendreprogam.hu weboldalán.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nem osztja meg a nyilvánosággal a Sputnyik V oltóanyag melletti érveit a gyógyszerhatóság és hamarosan egy kínai oltás is a magyar piacra kerülhet
2021-01-28 06:00:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Nézd vissza a Kontroll nélkül című filmet február 4-ig a Mozi+ oldalán! #filmekegesznap
2021-01-28 05:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Felicitas nővér rendelőjéhez megérkeznek a bútorok
2021-01-28 04:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Hortensia asszony alkut ajánl Juananak: visszavonja a vádakat, ha örökre eltűnik a család életéből
2021-01-28 02:57:08 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ivo beadja felmondását, illetve lemondását a cég igazgatói posztjáról
2021-01-28 02:09:48 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Lolka és Bolka két pajkos, kíváncsi és nagyon jószívű fiúcska
2021-01-28 02:04:37 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez