Bayer Zsolt elárulta, ?mi nem fér bele? a Fideszben Szájer József tette kapcsán

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Bayer Zsolt elárulta, ?mi nem fér bele? a Fideszben Szájer József tette kapcsán

Miképpen ezt a miniszterelnök nagyon helyesen kifejtette ? amit Szájer József tett, az a mi politikai közösségünk számára elfogadhatatlan. Ez ?nem fér bele?. S ez a ?nem fér bele? bizony a lehető legszorosabban összefügg azzal a tétellel, amely szerint (szerintünk) az elfajzás egy olyan lefelé tartó spirál, amely a pokolba vezet.

Bayer Zsoltnak a Magyar Hírlapban megjelent mai, a Ki lóg a szeren? című írásából idéztünk.

A publicista alább kifejti álláspontját.

Mert ? és ez is nagyon fontos! ? nem az nem fér bele, hogy Szájer József történetesen homoszexuális. Ez ugyanis nem a mi bajunk, hanem az ő keresztje. Az nem fér bele, hogy egy 59 éves ember huszonöt fős orgiára megy. Mert ez ocsmány. Ez olyan, mint a Salo, avagy Szodoma 120 napja, még ha nincs is benne erőszak. Ennek nincs, nem lehet köze a jóhoz, a helyeshez, a normálishoz. De akkor miért mégis morális lény Szájer József? Azért, mert tisztában van vele, hogy ez rossz. Bűn. Helytelen.

Tovább is van:

Mindazok, akik elmondták és leírták, hogy nem ezzel van a baj, nem is tudnak kiindulni csak önmagukból. Személyiségük lényege, hogy képtelenek megkülönböztetni a jót és a rosszat, a bűnt és az erényt, a normálist, az abnormálist, a természetest és a természetellenest ? éppen ezért végtelenül és kétségbeesetten cinikusok. S önmagukból kiindulva azt hiszik, gondolják ? mást nem is tudnának hinni és gondolni ?, hogy Szájer József és az ő politikai közössége cinikus és képmutató. Mint ők. Holott a valóság az, hogy Szájer József eszével és szívével ennek a politikai közösségnek az elveit vallja és hiszi, ám démonai, rettenetes ösztöne belehajszolta egy másik, egy sötét életbe, amit titkolt. Nem cinizmusból és képmutatásból, hanem azért, mert önmagával került végzetes ellentétbe. Ő még cselekedni a rosszat cselekedte, de méltányolni a jót méltányolta.

Összefoglaljuk:

a szexpartiról a törvényt betartatni érkező rendőrök elől hiányos öltözetben, ereszcsatornán menekülő, nem mellesleg harminc éve (másfél évtizedig itthon, másik másfél évtizedig odakint) törvényt hozó, nem mellesleg a családot és a kereszténységet életünk origójába állító Alaptörvényt fogalmazó Szájer József morális lény, hiszen a botránytól tartva lemondott brüsszeli mandátumáról és Fidesz-tagságáról a Szájer József képmutatásán, álszentségén háborgó, a rejtői megszégyenülésén röhögő polgártársaink viszont nem morális lények; még akkor sem, ha életük összes szerelmeskedését szigorúan kétfős csoportban abszolválták, melyben az egyik fő ők maguk, a másik pedig egy ellentétes nemű ember; és még akkor sem, ha soha életükben nem menekültek rendőri intézkedés elől, se bádogon, se állványon, sehogyan sem.

Fotó: Kőhalmi Péter / AFP

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2019-ben vezette be az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazást
2021-01-27 21:46:47 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a január 27-én megtartott 4. heti Skandináv lottó sorsol
2021-01-27 21:44:17 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Soron kívül adatta be magának az oltást az ellenzéki városvezető
2021-01-27 21:40:16 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Bemutatjuk a nap lúzer törvénysértőjét. (Bűnügy-baleset)
2021-01-27 21:28:35 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A nagy igyekezetben még a cipőjét is elhagyta a Kihívó, aki továbbra sem ápol jó viszonyt a sárral, de reményei szerint a következő kört jobban élvezi majd
2021-01-27 21:16:29 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Adil doktor és Nazli megpróbálják Ali-t felkészíteni az elnökségi megbeszélésre
2021-01-27 21:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez