Nem írja alá az apasági nyilatkozatot, mert a barátnője a volt pasijáról nevezte el a gyereküket

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Nem írja alá az apasági nyilatkozatot, mert a barátnője a volt pasijáról nevezte el a gyereküket

A négy éve együtt élő párnak nemrégiben született meg az első gyereke, de a férfit megdöbbentette kedvese névválasztása ? olvasható a Mirrorban.

A szerelmesek nem sokkal azután jöttek össze, amikor a nő egy nyolcéves párkapcsolatból kilépett. Új partnere mindig is azt érezte, hogy soha nem tette túl magát a volt barátján. A friss szülők immár négy éve boldogan élnek, viszont születendő kisbabájuk nevéről sokat vitatkoztak az utóbbi időben, ám végül nagy nehezen találtak egy olyan nevet, ami mindkettejüknek tetszett.

Az apuka -amikor meglátta az anyakönyvi kivonaton az expasi nevét- teljesen kiborult, és közölte: addig nem írja alá a papírokat, amíg nevet nem változtatnak. Az anyuka azonban ragaszkodik volt szerelme nevéhez.

Kétségbe vagyok esve. Azon gondolkodom, hogy csináltatok egy apasági tesztet, mert azt gyanítom, hogy még mindig az exébe szerelmes

– mesélt a félelmeiről.
A férfi az interneten is megosztotta problémáját, a kommentelők pedig támogatják abban, hogy kezdeményezze a DNS-tesztet, és addig ne írja alá a nyilatkozatot, ameddig az a név rá nem kerül, amiben korábban megegyeztek.

The post Nem írja alá az apasági nyilatkozatot, mert a barátnője a volt pasijáról nevezte el a gyereküket first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Egyre intenzívebbek a kitörések.
2021-02-25 11:37:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Egyre intenzívebbek a kitörések.
2021-02-25 11:17:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez