?Agresszív liberális törpe kisebbség hecceli és terrorizálja” az SZFE hallgatóit Lajos Tamás szerint

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
?Agresszív liberális törpe kisebbség hecceli és terrorizálja” az SZFE hallgatóit Lajos Tamás szerint

Lajos Tamás producer, aki az NFI-rendszer legnagyobb nyertese, újra SZFE ügyben nyilatkozott. Lajos, aki korábban arról beszélt, hogy az SZFE-ről nem kerülnek ki sikeres szakemberek, most a Pesti TV Plebejus Polbeat című műsorában beszélt arról, hogy szerinte mi is zajlik a SZFE-n.

Egy agresszív liberális törpe kisebbség hecceli és terrorizálja a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjait, akik nem szakmai alapon lázítanak, hanem saját önös politikai érdekükből, pozícióféltésből és egzisztenciális érdekből. Zoom-értekezletek és dokumentumok sora bizonyítja, hogyan terrorizálják a hallgatókat, hogyan befolyásolták őket politikailag. Az SZFE Vas utcai épülete nem felsőoktatási intézmény, hanem politikai pártközpont, politikai agitáció és agymosás ment az egyetemen, nem tanítás

? mondta el a producer. Szerinte ezek a liberális tanárok véleményterror alatt tartják a diákokat, agresszívan lázítva, maguk előtt tolva őket.

Az SZFE miatt tüntetők célja egyértelműen politikai, lángba akarják borítani az egész magyar felsőoktatást

? tette hozzá, törpe kisebbség hüppögésének nevezve az egyetem függetlenségéért indult tömegtiltakozást, melyben nemzetközi hírességek is kiálltak az SZFE mellett.

A producer konkrét oktatóba is beleállt, Janisch Attiláról azt mondta:

Ő filmesnek tartja magát, de 16 éve egyetlen alkotást sem csinált, ugyanakkor taníthatott. Ő nem tanár és nem filmes, hanem politikus.

Lajos Tamás ismét szóba hozta korábbi véleményét, miszerint nincsenek kiemelkedő szakmai teljesítménnyel bíró egykori SZFE-s rendezők és forgatókönyvírók. A véleményét már akkor is konkrét tényekkel cáfolta az egyetem, három egymásutáni SZFE-diák kapott diák Oscar-jelölését, Kovács István meg is kapta a díjat. De az Oscar-díjas Deák Kristóf és az idei, többszörösen díjazott, Oscar-versenybe küldött Felkészülés… rendezője, Horvát Lili szintén az SzFE diákja volt.

The post ?Agresszív liberális törpe kisebbség hecceli és terrorizálja" az SZFE hallgatóit Lajos Tamás szerint first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Magyardombegyház polgármestere szerint senki sem fertőződött meg, nagyon fegyelmezett a falu lakossága
2021-03-01 07:31:13 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az elkövetkező tíz évben a magyar kormány összesen 1600 milliárd forintot szán uniós forrásból környezetvédelmi és energiahatékonysági programokra
2021-03-01 07:30:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Nemzetközi sajtószemle, 2021. március 1. (Külföld)
2021-03-01 07:20:58 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A baleset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vizsgálja
2021-03-01 07:01:17 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A volt elnök azt jósolta, hogy a Demokrata Párt "hervasztó vereséget" fog szenvedni a félidős választásokon, és 2024-ben "határozottan" elveszíti a Fehér Házat
2021-03-01 06:54:51 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez