Rejtélyes csontmaradványokat találtak Csernobilban

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Rejtélyes csontmaradványokat találtak Csernobilban

A koronavírus-járvány miatt, lassan egy éve élünk korlátok között. Azok közül, akiknek mindennél jobban hiányzik az utazás, egyre többen fordulnak a Google térképszolgáltatásához, ha egy kis kalandra vágynak.

így van ezzel a ?googlemapsfun? nevű TikTok-fiók tulajdonosa is, aki néhány nappal ezelőtt Csernobliban tett virtuális túrát. Épp az egyik hűtőtorony belsejében bolyongott, amikor egy rejtélyes csontkupacra bukkant. A maradványok között egy tűzoltósisak, egy gázálarc, és egy rozsdás bilincsszerűség is látható.

@googlemapsfun

? #googleearth #scary #googleearthscary #googlestreetview #googlemapsfun

? Main Titles - Charlie Clouser

A videó február 20-án került fel a TikTokra, és azóta több mint négymillió megtekintés van rajta ? írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A lap megjegyzi, valószínűtlen, hogy a felvételen emberi maradványok láthatók, hiszen az 1986-os atomerőműkatasztrófa áldozatait kórházba szállították, majd a sugárzás miatt betonkoporsókban temették el őket. A terület a baleset óta lakatlan, viszont számos nagytestű állatfaj, többek között medve, farkas, hiúz, bölény, rén-, és jávorszarvas él a körzetben.

The post Rejtélyes csontmaradványokat találtak Csernobilban first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Rendkívül kreatív volt az elkövető.
2021-04-15 10:31:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A tervezett további enyhítésekről is szó lehet a Kormányinfón
2021-04-15 10:29:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez