?A férfi az egyik lakásajtó előtt guggolt és ijesztő, artikulátlan hangokat adott ki? ? vallomást tett az újpesti rendőrnő

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
?A férfi az egyik lakásajtó előtt guggolt és ijesztő, artikulátlan hangokat adott ki? ? vallomást tett az újpesti rendőrnő

Szarvas Erika őrmestert két hónappal azután, hogy lelőtte a járőrtársát megszurkáló férfit Újpesten tanúként hallgatták ki. Bár a támadó meghalt, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt folyik nyomozás, hogy tisztázzák, mi történt pontosan.

A Blikk beszámolója szerint a nő vallomásában ez áll:

A férfi az egyik lakásajtó előtt guggolt és ijesztő, artikulátlan hangokat adott ki. Péter felszólította, vesse alá magát azt intézkedésnek, de ő ennek nem tett eleget. Meg akartuk bilincselni, erre ellökte a társamat, majd a késével szurkálni kezdte.

?Összesen tizenegy lövést adott le Erika az ámokfutóra, ebből kilenc találta el a férfit. Csak az utolsó két lövés állította meg és tette ártalmatlanná a támadót? ? nyilatkozta a Blikknek az őrmester jogi képviselője, dr. Borbély Zoltán, aki ott volt a kihallgatáson.

Az ügyvéd elmondta, Szarvas Erika nincs jól, megviselték a történtek.

Különösen az, hogy nem akarta elvenni senki életét, de azon a napon az a férfi nem hagyott neki más választást

– mondta.

Testvérként szereti egymást az Újpesten megkéselt rendőr és járőrtársa Együtt töltötték volna a karácsonyt, de a bűncselekmény keresztülhúzta a számításaikat.

The post ?A férfi az egyik lakásajtó előtt guggolt és ijesztő, artikulátlan hangokat adott ki? ? vallomást tett az újpesti rendőrnő first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ezzel közel félmillió oltóanyag jött a héten az országba
2021-04-21 09:18:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez