Kásler Miklóstól kértek segítséget, hogy kapjanak oltást a boltosok

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kásler Miklóstól kértek segítséget, hogy kapjanak oltást a boltosok

A Magyar Nemzet úgy tudja, a fertőzés a sokak által látogatott élelmiszerboltok alkalmazottai körében terjed leginkább, de a vírus felütötte fejét iparcikküzletekben, raktárakban, központi áruelosztó bázisokon is. A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség levélben kért segítséget Kásler Miklós minisztertől, hogy mielőbb oltsák be az élelmiszerboltokban dolgozókat.

Neubauer Katalin főtitkár a lapnak azt mondta, a boltosok különösen nagy veszélyben vannak a napokban több kiskereskedelmi egységben megugrott a fertőzések száma. Ha ez tovább nő, rövid távon is veszélyeztetheti a már most is korlátozott nyitvatartást ? tette hozzá. Nem akarnak újra bezárni, ezért kérték a miniszter, hogy a kereskedelmi dolgozók élvezzenek előnyt a védőoltásoknál.

Koronavírus - Még több hír a témában Kásler Miklóstól kértek segítséget, hogy kapjanak oltást a boltosok Padlót fogtak az albérletárak Szlovákiában beoltják a boltosokat, taxisokat is

A problémát a multiláncokat képviselő Országos Kereskedelmi Szövetségnek is jelezték, Vámos György főtitkár szerint a legfontosabb össztársadalmi kérdés a nemzetgazdaság újraindulása, így létfontosságú a védőoltás minél szélesebb körű, gyors felvétele.

Kapcsolódó Szlovákiában beoltják a boltosokat, taxisokat is A szomszédban korábban a tanárokat már bevették az oltási tervbe.

The post Kásler Miklóstól kértek segítséget, hogy kapjanak oltást a boltosok first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A főpolgármester visszaszólt a Budapest Diákváros megvalósításáért felelős kormánybiztosnak, Palkovics Lászlónak
2021-04-21 22:19:10 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Egyelőre nincs információ, mi okozta a balesetet
2021-04-21 22:18:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez