?Elképesztően dühös és csalódott vagyok? ? kirobbanóban egy balhé a kézi-BL-ben

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
?Elképesztően dühös és csalódott vagyok? ? kirobbanóban egy balhé a kézi-BL-ben

A Flensburg kézilabdacsapatánál eléggé felháborodtak az Európai Kézilabda Szövetség legutóbbi döntésén.

Az EHF pénteken jelentette be, hogy a koronavírus-járvány és az annak kapcsán bevezetett utazási korlátozások miatt elhalasztott mérkőzések esetében, melyeknek továbbra sem találtak új időpontot, a vétlen fél minden esetben 10-0-s gólkülönbséggel megkapta a két pontot ? mint például a Szeged is az Elverum ellen elmaradt találkozója után. A kivételt a Paris Saint-Germain és a Vardar Szkopje elmaradt találkozója jelenti, ugyanis a francia és az északmacedón együttes is egy-egy pontot kapott, 5-5-ös gólkülönbséggel. Valamint a fehérorosz Meskov Breszt és a portugál FC Porto elhalasztott mérkőzésének sorsáról továbbra sem döntött az EHF ? azért napolták el a meccset, mert hétfőn edzés közben szívrohamot kapott Alfredo Quintana, a portugál kapus életét nem tudták megmenteni, pénteken jelentették be a halálát.

Kapcsolódó ?Hogyan búcsúzzak el a testvéremtől?? ? csapattársa megható üzenetben emlékezett a tragikus sorsú kézikapusra Alfredo Quintana edzés közben kapott szívrohamot, napokkal később meghalt. 32 éves volt.

Az EHF döntése értelmében az A csoportban második helyen álló Flensburg összesen négy pontot bukott el a zöld asztal mellett, amire egy felháborodott közleményben reagáltak a klubhonlapon.

Elképesztően dühös és csalódott vagyok

? mondta Dierk Schmäschke sportigazgató, aki azt kifogásolta, hogy a klubok bevonása nélkül született meg a döntés, erről ők is csak a közleményből szereztek tudomást, hiányolta a párbeszédet és azt, hogy figyelembe sem vették a klubok érdekeit. Szerinte ezzel sérült a sport szelleme.

A vezetőedző, Maik Machulla is igazságtalanságról beszélt, mint mondta, a klub történetének legjobb csoportkörét produkálták, három mérkőzéssel kevesebbet játszottak le, mint az első helyen álló Kielce, de így is csak két pont a hátrányuk, ám ahelyett, hogy előznének az élen, még hátrébb is csúszhatnak.

Az európai szövetség február 10-én meghozott döntésének értelmében minden csapat továbbjut a férfi és a női Bajnokok Ligája csoportköréből.

A nyitóképen Maik Machulla, a flensburgiak vezetőedzője látható.

The post ?Elképesztően dühös és csalódott vagyok? ? kirobbanóban egy balhé a kézi-BL-ben first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A főpolgármester visszaszólt a Budapest Diákváros megvalósításáért felelős kormánybiztosnak, Palkovics Lászlónak
2021-04-21 22:19:10 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Egyelőre nincs információ, mi okozta a balesetet
2021-04-21 22:18:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez