Kósa Lajos a csengeri ?örökösnőről?: Soha, semmilyen pénzt nem vettem át

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kósa Lajos a csengeri ?örökösnőről?: Soha, semmilyen pénzt nem vettem át

Az elmúlt hetekben több alkalommal is írtunk a csengeri ?örökösnővel? kapcsolatos friss fejleményekről, amely cikkeknek visszatérő szereplője volt a fideszes Kósa Lajos.

A héten például Helmeczy László, a csengeri asszony védője azt mondta, hogy alkotmányos költség, vagyis vesztegetési pénz volt az a 68 millió forint, amit a csengeri örökösnőként elhíresült P. Mária továbbított Kósa Lajosnak. Az ügyvéd szerint a nő a legutóbbi bírósági tárgyalásán egyértelműen azt állította, hogy egy útépítéssel foglalkozó cég több részletben utalt számára összegeket, ezeket teljes egészében tovább adta a politikusnak.P. Máriához több mint tíz tételben érkezett utalás a Kiskun Tender Kft.-től, amit később a címzett vagy a sofőrje vitt el készpénzben, erről pedig a nyomozó hatóság tud, sőt tudott korábban is a vallomásokból, az ügyészség mégsem akarja kihallgatni a politikust.

Kapcsolódó Helmeczy: Vesztegetési pénzt továbbított Kósának az örökösnő A csengeri örökösnőként elhíresült P. Mária ügyvédje Juhász Péter kamerája előtt azt állította: alkotmányos költség volt a 68 millió forint, amit egy útépítő cég utalt az asszonynak.

De itt egy gyors gyűjtés korábbi cikkeinkből:

Kósa Lajos többször is arra készült, hogy a csengeri örökösnővel együtt találkozik a német pénzügyminiszterrel Kósa Lajos svájci bankokba is elment a csengeri ?örökösnővel? Kósa Lajosnak kamionnal kellett volna elhoznia a csengeri asszony ?örökségét?, amelyben egy fegyverarzenál is volt

A kormánypárti politikus vasárnap este az alábbi közleményt küldte el a 24.hu-nak:

A ?csengeri örökösnő-ről? szóló cikkekben szereplő, személyemről szóló feltétélezésekről kijelentem: semmiféle jogcímen, semmilyen összeget, vagyoni értéket soha nem fogadtam el, nem vettem át, sem a bíróság előtt álló személytől, sem mástól.  Minden egyéb állítás alaptalan. Minden eszközt igénybe veszek az engem ért sérelmek orvoslására. A bírósági eljárás lezárásáig nem nyilatkozom az ügyről.

Kapcsolódó ?Várom a bíróság ítéletét? - ismételgette Kósa Lajos, amikor az ajándékozásról kérdezték A fideszes képviselővel a csengeri örökösnő elhitette, hogy övé egy nagy francia bank 99 százalékos részesedése, amiből 24,09 százalékot neki ajándékozna.

The post Kósa Lajos a csengeri ?örökösnőről?: Soha, semmilyen pénzt nem vettem át first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Mécseseket helyeztek el a Parlament előtt.
2021-04-20 22:17:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Az éllovas Ferencváros 3-0-ra legyőzte ősi riválisát, a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 30
2021-04-20 22:16:12 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A Fidesz európa tanácsi delegációja csatlakozott az Európa Tanács Európai Konzervatív Frakció és Demokratikus Szövetség nevű frakciójához, melyben olyan szélsőjobboldali szervezet is van, mint például az Alternatíva Németországért (AfD)
2021-04-20 21:57:52 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez