Díjazták a Provident HR tevékenységét (x)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Díjazták a Provident HR tevékenységét (x)

A Provident 20 éves fennállása óta kiemelten kezeli a munkavállalók jóllétét biztosító kezdeményezéseket. A dolgozókat előtérbe helyező stratégiájának elismeréseként adta át a díjat a független HR-tanúsító, a TOP Employers Institute a Provident számára immár harmadszor. Az Intézet globálisan vizsgálja a legjobb HR gyakorlatokat, és az elvárásoknak megfelelő vállalatokat egymáshoz mérve ítéli oda az elismerést, követelményrendszerében a pályázók teljesítményét olyan területeken hasonlítja össze, mint a tehetséggondozás, a munkaerő-tervezés, a tanulás és fejlesztés, vagy a vállalati kultúra.

A pénzügyi vállalat az elért sikerek jelentős részét elkötelezett és motivált dolgozóinak köszönheti. Rendszeres online tréningek, beilleszkedési programok, és mentális egészséget támogató kezdeményezések alapozzák meg a kollégák kiváló teljesítményét. A visszajelzések alátámasztják a programok sikerességét, hiszen az elmúlt években több, a HR tevékenységét elismerő díjat is szerzett a vállalat.

Tavaly a koronavírus-járvány következtében még nagyobb figyelmet fordítottak a biztonságos munkavégzési feltételekre. Az ?Odafigyelünk Rád!? program keretében a munkavállalók védőfelszerelést kaptak, és informatikai fejlesztésekkel, valamint munkafolyamataik újragondolásával több kolléga is otthonról dolgozhatott. A program keretében továbbá a munka vagy a magánélet területén nehézséggel küzdők szakértőhöz fordulhattak.

?Hatalmas eredmény, hogy a TOP Employers Institute már harmadszorra ismerte el a munkavállalóinkért tett erőfeszítéseinket. A díj megerősít minket abban, hogy kezdeményezéseink hasznosak, előremutatóak és hogy jó kapcsolatot ápolunk nemcsak ügyfeleinkkel, de kollégáinkkal is? ? mondta Kamarás Zsuzsanna, a Provident Pénzügyi Zrt. regionális HR igazgatója

Provident

Kamarás Zsuzsanna, a Provident Pénzügyi Zrt. regionális HR igazgatója

?A harmadszorra elnyert TOP Employer elismerés európai siker is számunkra: a díjat Magyarországon, Romániában, Csehországban és Lengyelországban is sikerült megszereznünk. Ez egy remek visszajelzés arról, hogy valóban elkötelezettek vagyunk munkavállalóink iránt. A jó gyakorlatoknak köszönhetően egy harmonikus, összetartó és sikeres közösséget építünk, erre törekszünk majd a jövőben is? ? tette hozzá Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója.

The post Díjazták a Provident HR tevékenységét (x) first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A főpolgármester visszaszólt a Budapest Diákváros megvalósításáért felelős kormánybiztosnak, Palkovics Lászlónak
2021-04-21 22:19:10 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Egyelőre nincs információ, mi okozta a balesetet
2021-04-21 22:18:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Szerinte ha a kormány tárgyalni akar a Fudan Egyetem budapesti campusáról, akkor hozza nyilvánosságra az arról szóló határozatokat
2021-04-21 21:55:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Az utolsó pillanatban nyújtotta be a kormány a parlamentnek a civiltörvény eltörléséről szóló javaslatot
2021-04-21 21:53:44 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez