Négy év házasság után egy telefonból derült ki, hogy a férj egy szörnyeteg

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Négy év házasság után egy telefonból derült ki, hogy a férj egy szörnyeteg

Psycopath (Pszichopata) címmel könyvet írt egy 55 éves skót nő egykori férjéről, miután kiderült, hogy az amerikai férfinak rengeteg titkos élete van ? és mindegyik vállalhatatlan.

A Daily Mail cikkéből kiderül, hogy Mary Turner Thomson 2000-ben ismerkedett meg Will Jordannel az interneten. Akkor mindketten 35 évesek voltak. A nő hamar beleszeretett az amerikai férfiba, és két év múlva össze is házasodtak, majd született két gyerekük, Eilidh és Zach.

A férfi azt állította, hogy a CIA-nél dolgozik informatikusként, ezért kell sokszor távol lennie. Néha pedig azzal rémisztgette feleségét, hogy ismeretlenek el akarják rabolni a gyerekeiket. De Mary Turner Thomson hitt a férjének, hiszen szerette őt. Aztán, amikor már négy éve házasok voltak, Mary kapott egy telefonhívást: egy nő kereste, aki elmondta:

ő Jonathan másik felesége, öt közös gyerekük van.

Mary Turner Thomsont érthetően sokkolta az információ, pedig a java csak ezek után jött. Az évek során szép lassan kiderült, hogy:

már amikor megismerték egymást, a férfinak hat gyereke volt, és épp terhes volt tőle a másik felesége és a baby sitterük is, Will Jordan hamis hitelkártyákkal 56 ezer fontot költött el Mary számlájáról miután a férfit a csalások után kiutasították az országból, Amerikában folytatta tevékenységét: nőkkel került kapcsolatba, ellopta a pénzüket, mentálisan, érzelmileg és anyagilag is tönkretéve őket.

A mai állás szerint Will Jordannek 2 felesége, 5 menyasszonya, 13 gyereke van, és szerepel a regisztrált szexuális bűnözők nyilvántartásában.

 

 

Kapcsolódó Egyszerre két barátnője is lebuktatta a Facebookon a négygyerekes rendőrt Egy házassági évfordulós poszttal kezdődött minden.

The post Négy év házasság után egy telefonból derült ki, hogy a férj egy szörnyeteg first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Veszprém megyében a legriasztóbb a helyzet.
2021-04-11 11:00:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A Bors írt arról, hogy Cinthya Dictator saját Instagram-sztorijában mutatta meg követőinek, hogy egy évvel ezelőtt üzenetet küldött neki Lindsay Elizabeth Warner, aki Marylin Manson felesége
2021-04-11 10:49:00 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Telex szerint elindult a forgatása annak a 800 millió forintból készülő fikciós nagyjátékfilmnek, amely a 2006-os őszi eseményekről szól, és amelyről a 24
2021-04-11 10:43:35 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Újabb résszel bővült a kormány és az ellenzék közötti elaljasult, egyben tökéletesen terméketlen ?párbeszéd?, melynek mérföldköveit ebben a cikkünkben foglaltuk össze: Kapcsolódó Tömeggyilkos halálkormány, 20 ezer halott Brüsszel miatt ? így aljasodott el a politikai kommunikáció a járvány legsúlyosabb napjaira Tízezrek gyászolnak, a politika azonban nem mutat sok részvétet: az elmúlt hetekben a korábbinál is erősebb kifejezésekkel okolja egymást kormány és ellenzék, immáron a másik oldal gyilkosozásától sem visszariadva
2021-04-11 10:31:29 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez