Válaszoltak a diákok, akiket Vidnyánszky szerint agitáltak, hogy ne felvételizzenek az SZFE-re

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Válaszoltak a diákok, akiket Vidnyánszky szerint agitáltak, hogy ne felvételizzenek az SZFE-re

Nyílt levelet írtak Vidnyánszky Attilának három drámatagozatos középiskola diákjai, összesen tizenketten. A február 25-én a Magyar Nemzet honlapján megjelent videóinterjúra válaszoltak, amelyben Vidnyánszky elmondja, úgy tudja, a régi SZFE tanárai drámatagozatos középiskolákban agitáltak, hogy a diákok ne felvételizzenek a megújult Színház- és Filmművészeti Egyetemre.

A Facebookon olvasható nyílt levél szerzői azt írják: ?Mi, normális körülmények között most, ’21-ben felvételiznénk, de már a repertoáros mappára is rossz szájízzel nézünk rá. S csak azért nem megyünk külföldre tanulni, mert itthon szeretnénk alkotni. Most tanácstalanul állunk, várva a csodát, a hírt egy másik, alternatív Színműről, ahol azzal foglalkoznánk, amivel érdemes: a művészettel, nem a politikával.?

Majd azt írják, úgy érzik, most nincs hová felvételizniük, és újra kiemelik, hogy itthon akarnak tovább tanulni és dolgozni.

Mi, az aláírók idén nem felvételizünk. A mi döntésünk volt, senki nem befolyásolt, a nevünket ezért vállaltuk. De mindhárom iskola mindegyik diákjának nevében beszélünk

? írják a drámatagozatos diákok.

The post Válaszoltak a diákok, akiket Vidnyánszky szerint agitáltak, hogy ne felvételizzenek az SZFE-re first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Meghalt 256, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 5307 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus
2021-04-15 09:14:10 | Hozzászólások: 0 | hirextra
Wolfgang Mückstein belgyógyász irányíthatja az osztrák egészségügyi minisztériumot
2021-04-15 09:00:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Kórházban 9 848 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 1 156-an vannak lélegeztetőgépen
2021-04-15 08:48:59 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez