Valamiért azt mondja a kormány, hogy rendkívüli szünet lesz az iskolákban, miközben eddig azt mondták, hogy digitális oktatásra váltanak

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Valamiért azt mondja a kormány, hogy rendkívüli szünet lesz az iskolákban, miközben eddig azt mondták, hogy digitális oktatásra váltanak

Magyarország Kormánya kirakott egy Facebook-posztot, amiben az szerepel, hogy az óvodákban hétfőtől rendkívüli szünet lesz április 7-éig, az általános iskolákban pedig március 31-éig.

Ez azért érdekes, mert a korlátozásokról szóló rendeletben nem ez van, hanem az, hogy az iskolák digitális oktatásra váltanak, március 31. és április 7. között pedig amúgy is tavaszi szünet lesz.

Óvintézkedések az oktatásban a járvány megfékezéséért.

Közzétette: Magyarország Kormánya2021. március 5., péntek

Sőt, korábban Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár is arról beszélt, hogy az általános iskolákban digitális munkarend szerint folyik az oktatás a tavaszi szünetig, vagyis március 31-éig, amit egyébként a kormányzati Facebook-oldalra is kiraktak két poszttal korábban.

The post Valamiért azt mondja a kormány, hogy rendkívüli szünet lesz az iskolákban, miközben eddig azt mondták, hogy digitális oktatásra váltanak first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A főpolgármester visszaszólt a Budapest Diákváros megvalósításáért felelős kormánybiztosnak, Palkovics Lászlónak
2021-04-21 22:19:10 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Egyelőre nincs információ, mi okozta a balesetet
2021-04-21 22:18:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez