Elhalasztották a Pfizer elnökének izraeli útját, mert nincs beoltva

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Elhalasztották a Pfizer elnökének izraeli útját, mert nincs beoltva

Lemondta Izraelbe tervezett útját Albert Bourla, a Pfizer gyógyszeripari cég elnök-vezérigazgatója, miután kiderült, hogy még nem kapta meg a koronavírus elleni oltás második adagját ? írta a Jerusalem Post. Az őt elkísérő delegáció tagjai szintén csak az első adagot kapták meg a cég vakcinájából.

Emiatt az a döntés született, hogy az izraeli látogatást pár nappal elhalasztják, de az a közelgő izraeli választások miatt logisztikai nehézségekbe ütközik ? írta a Post.

Az izraeli lap emlékeztetett arra, hogy Bourla még tavaly decemberben közölte, hogy nem kapta meg az oltást, mert nem akart a sor elejére ugrani, és vár addig, míg az ő korcsoportja elkezdi kapni az oltásokat. így mostanra még csak az első adagot kapta meg.

Izraelben csak a Pfizer vakcinájával oltanak, és Bourla emiatt úgy jellemezte az országot, mint a ?világ laboratóriuma?.  Ahol elmondása szerint azt is vizsgálni lehet, hogy meg tudnak-e fertőzni másokat azok, akik megkapták mindkét oltást.

Kapcsolódó Izrael most már tényleg fellélegezhet, hatalmas siker a Pfizer oltása 95,8 százalékos a Pfizer-vakcina hatékonysága, jelentősen enyhítenek a korlátozásokon.

The post Elhalasztották a Pfizer elnökének izraeli útját, mert nincs beoltva first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Rendkívül kreatív volt az elkövető.
2021-04-15 10:31:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A tervezett további enyhítésekről is szó lehet a Kormányinfón
2021-04-15 10:29:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez