Livi kihúzza a gyufát Máténál

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Barbi elmenekül Robitól. Livi nagy bajba kerül. Bence megsérül.

Barbi hosszas gondolkodás után úgy dönt, hogy összeköltözik Robival, ám ekkor rádöbben: még mindig érez valamit Joe iránt. Robi annyira örül, hogy Barbi igent mondott, hogy azonnal be is jelenti a hírt az albérletben. Barbi azonban egyre inkább elbizonytalanodik az összeköltözés miatt, majd Robinál annyira nem érzi jól magát, hogy elmenekül a férfi lakásából.

Vajon Bence és Mesi kapcsolata csak a szexről szól? Bori egyre inkább elgondolkodik ezen és szóvá is teszi barátnőjének. Mesinek később hatalmas kő esik le a szívéről, amikor Bence később közli vele, hogy neki ez az egész csak testi kapcsolat. A lány ugyanis nem szeretne párkapcsolatot és neki tökéletesen megfelel a barátság extrákkal. Hamarosan eltöltenek egy vidám napot együtt, viszont Bence kificamítja a bokáját, ami miatt félbe kell szakítaniuk a kirándulást.
 

.embed-container {max-width: 100%;}.article .article__body .embed-container.video {padding: 0 1.6rem;}.article.article--xl .article__body .embed-container.video {padding: 0 15rem;}.embed-container.rich {max-width: 640px;text-align: justify;}.article .article__body .embed-container.rich {padding: 0rem 1.6rem;max-width: inherit;}.article.article--xl .article__body .embed-container.rich {padding: 0rem 15rem;max-width: inherit;}.embed-content {width: 100%;}.embed-content.rich {background-color: #efefef;padding: 5px;}.article__body .embed-content.rich p,.article__body .embed-content.rich h3{padding: 0 1.6rem;}.embed-content img {max-width: 100%;max-height: 100%;}.embed-container > a {text-decoration: none;color: #1C1D21;}.article .article__body .embed-container > a {text-decoration: none;color: #1C1D21;}.embed-content.video {position: relative;overflow: hidden;padding-top: 56.25%;}.embed-content.video iframe {position: absolute;top: 0;left: 0;width: 100%;height: 100%;border: 0;}


Máté reggel meghívja magához Livit reggelizni, mert szeretne egy kicsit több időt eltölteni az unokahúgával. Livi először furcsálja a dolgot, de aztán örül, amikor Máté a barátait is meg akarja ismerni. Máté és a fiatalok jól érzi magukat, de sajnos Máténak be kell mennie dolgozni. Liviék a lakásban maradnak, majd Kornélnak és Norbinak az az ötlete támad, hogy ha már egy király lakásban kötöttek ki, csapjanak egy nagy bulit. Livi eleinte ellenkezik, de aztán belemegy a dologba. Kezdetben még jól is mennek a dolgok, de aztán egyre több vendég érkezik és Livi kezéből kezd kicsúszni az irányítás. Miközben a buli egyre jobban elvadul, váratlanul hazaér Tamara és Tekla, akik megdöbbennek azon, hogy mi várja őket otthon. Livi tudja, hogy nagy bajban van?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

folytatás

Legkedveltebb hírek
Rendkívül kreatív volt az elkövető.
2021-04-15 10:31:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A tervezett további enyhítésekről is szó lehet a Kormányinfón
2021-04-15 10:29:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez