Ismét Magyarország legszabadabb embereit keresi a TASZ

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ismét Magyarország legszabadabb embereit keresi a TASZ

2021-ben is Magyarország legszabadabb embereit keresi a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) ? közölte a civil szervezet. Mint írták, idén ismét SZABAD-díjjal jutalmazzák azokat, akik példamutató tettekkel álltak ki azért, hogy mindannyian egy szabadabb és egyenlőbb országban élhessünk. Honlapjukon bárki jelölheti a díjra azokat, akik a hétköznapokban a változásért dolgoznak.

?Az elmúlt tizenkét hónap megviselt mindannyiunkat, kimerültek a tartalékaink. Ilyenkor különösen nehéz egymásra figyelni, pedig a 2020-as rendkívüli évben is rengetegen dolgoztak azért, hogy szabadabb és igazságosabb hely legyen Magyarország. Az ő történeteiket keressük most, hogy erőt meríthessünk belőlük. Reméljük, hogy a példát mutató emberek ünneplése egy kis reményt hoz ezekben a nehéz hetekben ? mondta Kapronczay Stefánia, a TASZ ügyvezető igazgatója.

A SZABAD-díjat a TASZ 2019-ben hívta életre, hogy elismerjék mindazokat, akik a hétköznapokban nincsenek reflektorfényben, de mindennapi teendőik mellett közös ügyeinkért, mások életének jobbá tételéért munkálkodnak.

2020-ban a járvány miatt online megtartott díjátadón a szakmai zsűri díját Orosz Bernadett kapta, aki az őt ért brutális bántalmazás után a nyilvánosság elé állt és a sorstársaiért is szót emelt.

A közönségdíjat Gulyás Márton és a Partizán csapata kapta, akik a funkcióját vesztett közmédia feladatát látják el kimagasló minőségű műsoraikkal ? a közönségük támogatásából, a semmiből felépítve.

A BOOKr Kids különdíját pedig Kovácsné dr. Nagy Emese kapta, a hejőkeresztúri IV. Béla Általános Iskola igazgatója, aki egy olyan integrációs programot gondoz, melyben a hátrányos helyzetű gyerekek eredményesen tanulnak együtt jobb sorsú társaikkal.

The post Ismét Magyarország legszabadabb embereit keresi a TASZ first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A főpolgármester visszaszólt a Budapest Diákváros megvalósításáért felelős kormánybiztosnak, Palkovics Lászlónak
2021-04-21 22:19:10 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Egyelőre nincs információ, mi okozta a balesetet
2021-04-21 22:18:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez