Online is könnyen megvásárolhatók az ALDI termékei (x)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Online is könnyen megvásárolhatók az ALDI termékei (x)

A jól áttekinthető, felhasználóbarát ROKSH.com weboldalon a kiszállítási irányítószám megadása után a vásárlók az ALDI termékeiből könnyen összeállíthatják bevásárlólistájukat.

Az ALDI több mint 3000 cikket tartalmazó kínálatában nemcsak az állandó választék termékei érhetők el, hanem a szezonális árukínálat egy része is megvásárolható online. A termékek kiválasztása, bevásárlókosárba tétele után, az oldalon történő regisztráció során telefonos elérhetőséget is kér a weboldal, ami nem csak a kiszállításhoz szükséges; a ?Személyes bevásárló? ezen a számon tudja elérni a vevőt, ha a megrendelt termékkel kapcsolatosan egyeztetne. A telefonos kapcsolattartásnak köszönhetően az adott termék helyettesítése minden esetben a megrendelő igényeinek megfelelően történik, ha pedig olyan termék hiánya merülne fel, amit a vevő nem kíván helyettesíteni, akkor a ROKSH rendszere ? a vásárlást követően ? a fizetéshez használt kártyára automatikusan visszatéríti a különbözetet.

A rendelés során, a kiszállításhoz szükséges adatok megadása és a termékek kiválasztása után lehet az átvétel helyét és időpontját kiválasztani. A kiszállítás szabad időpontjait már a vásárlás megkezdése előtt ellenőrizni lehet, de lefoglalni csak a rendelés véglegesítése után hagyja a rendszer. A kiszállítás díja a házhozszállítás időpontjától és az időkeret nagyságától függően változik.

A leadott megrendelést követően a ROKSH profi ?Személyes asszisztense? a megrendelőhöz közeli ALDI áruházban gondos odafigyeléssel összeválogatja a listán szereplő termékeket, majd a vásárlást követően házhoz is szállítja az ?ALDI-kosarat? ? az ország egyre több településén.

The post Online is könnyen megvásárolhatók az ALDI termékei (x) first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A TikTokon mesélte el Paige Bryan azt a nem mindennapi esetet, ahogy rátalált a szerelmére
2021-12-04 14:58:53 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A holland egészségügyi hatóságok szombati, végleges összesítése szerint tizennyolcan fertőződtek meg a koronavírus omikron variánsával két repülőgépen, amelyek a múlt héten érkeztek Hollandiába a Dél-afrikai Köztársaságból
2021-12-04 14:33:44 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Megkezdődött szombaton Varsóban az európai konzervatív pártok vezetőinek Varsói Csúcstalálkozó (Warsaw Summit) elnevezésű konferenciája, amelyen a Európai Unió (EU) jövőjéről, valamint a konzervatívok jövőbeni együttműködéséről is egyeztetnek – közölte a lengyel közszolgálati hírtelevízió (TVP Info)
2021-12-04 14:32:07 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára szerint a mikro- és kisvállalkozásnak érdemes megfontolniuk az átalányadóra váltást
2021-12-04 14:23:57 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez