Online is könnyen megvásárolhatók az ALDI termékei (x)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Online is könnyen megvásárolhatók az ALDI termékei (x)

A jól áttekinthető, felhasználóbarát ROKSH.com weboldalon a kiszállítási irányítószám megadása után a vásárlók az ALDI termékeiből könnyen összeállíthatják bevásárlólistájukat.

Az ALDI több mint 3000 cikket tartalmazó kínálatában nemcsak az állandó választék termékei érhetők el, hanem a szezonális árukínálat egy része is megvásárolható online. A termékek kiválasztása, bevásárlókosárba tétele után, az oldalon történő regisztráció során telefonos elérhetőséget is kér a weboldal, ami nem csak a kiszállításhoz szükséges; a ?Személyes bevásárló? ezen a számon tudja elérni a vevőt, ha a megrendelt termékkel kapcsolatosan egyeztetne. A telefonos kapcsolattartásnak köszönhetően az adott termék helyettesítése minden esetben a megrendelő igényeinek megfelelően történik, ha pedig olyan termék hiánya merülne fel, amit a vevő nem kíván helyettesíteni, akkor a ROKSH rendszere ? a vásárlást követően ? a fizetéshez használt kártyára automatikusan visszatéríti a különbözetet.

A rendelés során, a kiszállításhoz szükséges adatok megadása és a termékek kiválasztása után lehet az átvétel helyét és időpontját kiválasztani. A kiszállítás szabad időpontjait már a vásárlás megkezdése előtt ellenőrizni lehet, de lefoglalni csak a rendelés véglegesítése után hagyja a rendszer. A kiszállítás díja a házhozszállítás időpontjától és az időkeret nagyságától függően változik.

A leadott megrendelést követően a ROKSH profi ?Személyes asszisztense? a megrendelőhöz közeli ALDI áruházban gondos odafigyeléssel összeválogatja a listán szereplő termékeket, majd a vásárlást követően házhoz is szállítja az ?ALDI-kosarat? ? az ország egyre több településén.

The post Online is könnyen megvásárolhatók az ALDI termékei (x) first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Újból fellángolt a hónapok óta parázsló halászati vita Nagy-Britannia és Franciaország között, miután mindkét kormány szankciókat és ellenszankciókat helyezett kilátásba arra az esetre, ha a vitás kérdésekben néhány napon belül nem születik egyezség
2021-10-28 22:36:46 | Hozzászólások: 0 | hirextra
Megjelent a Magyar Közlönyben a rendelet, amelyben azok a szigorítások szerepelnek, amelyeket a kormány ma bejelentett
2021-10-28 22:34:05 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A járvány terjedésének megállítása érdekében Szerbiában meghosszabbítják az őszi szünetet az általános és középiskolások számára – jelentette be Zlatibor Loncar egészségügyi miniszter csütörtökön
2021-10-28 21:45:23 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez