Online is könnyen megvásárolhatók az ALDI termékei (x)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Online is könnyen megvásárolhatók az ALDI termékei (x)

A jól áttekinthető, felhasználóbarát ROKSH.com weboldalon a kiszállítási irányítószám megadása után a vásárlók az ALDI termékeiből könnyen összeállíthatják bevásárlólistájukat.

Az ALDI több mint 3000 cikket tartalmazó kínálatában nemcsak az állandó választék termékei érhetők el, hanem a szezonális árukínálat egy része is megvásárolható online. A termékek kiválasztása, bevásárlókosárba tétele után, az oldalon történő regisztráció során telefonos elérhetőséget is kér a weboldal, ami nem csak a kiszállításhoz szükséges; a ?Személyes bevásárló? ezen a számon tudja elérni a vevőt, ha a megrendelt termékkel kapcsolatosan egyeztetne. A telefonos kapcsolattartásnak köszönhetően az adott termék helyettesítése minden esetben a megrendelő igényeinek megfelelően történik, ha pedig olyan termék hiánya merülne fel, amit a vevő nem kíván helyettesíteni, akkor a ROKSH rendszere ? a vásárlást követően ? a fizetéshez használt kártyára automatikusan visszatéríti a különbözetet.

A rendelés során, a kiszállításhoz szükséges adatok megadása és a termékek kiválasztása után lehet az átvétel helyét és időpontját kiválasztani. A kiszállítás szabad időpontjait már a vásárlás megkezdése előtt ellenőrizni lehet, de lefoglalni csak a rendelés véglegesítése után hagyja a rendszer. A kiszállítás díja a házhozszállítás időpontjától és az időkeret nagyságától függően változik.

A leadott megrendelést követően a ROKSH profi ?Személyes asszisztense? a megrendelőhöz közeli ALDI áruházban gondos odafigyeléssel összeválogatja a listán szereplő termékeket, majd a vásárlást követően házhoz is szállítja az ?ALDI-kosarat? ? az ország egyre több településén.

The post Online is könnyen megvásárolhatók az ALDI termékei (x) first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Később a jobb hátsó kerék átment az egyenruhás bokáján
2022-01-18 14:29:50 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Izraelben kész tényként kezelik hogy Benjamin Natanjahu volt miniszterelnök vádalkut készül kötni
2022-01-18 14:24:01 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Két hozzátartozóját is elveszítette el egy férfi, aki úgy véli, édesanyja nem kapta meg a megfelelő védelmet, húgának pedig méltatlanok voltak halála körülményei
2022-01-18 13:59:05 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez