Csodás kis eldugott részletet fedezhet fel a stockholmi metró új szerelvényeiben

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A svéd főváros metróhálózatában négy évvel ezelőtt kezdték forgalomba állítani a Bombardier új szerelvényeit, amikben olyan apró, játékos részleteket rejtettek el a tervezők, amik még most, évekkel később is meglepik az utazókat. Mint például Fabiano Souzát, a Spotify egyik alkalmazottját, aki Twitter-oldalán tett közzé egy fényképet az egyik ilyen ?titkos?, alig észrevehető részletről, amit az ablakoknál lévő szellőzőnyíláson lehet látni.

Cute Easter egg in the new subway train in Stockholm pic.twitter.com/KZzOL6QuIV

? Fabiano Souza (@iamfabiano) July 25, 2021

Igen, a kis kerek lyukak közé rejtve a legendás videójáték, a Pac-Man figurája látható, mellette három, szintén a játékban szereplő szellemmel.

Ezzel a részlettel a stockholmi tömegközlekedési vállalat a svéd videójáték-ipar előtt akart tisztelegni ? mondta el a cég szóvivője még 2019-ben a The Local című lap svéd kiadásának. Hozzátéve, hogy a Pac-Man mellett még egyéb, hasonlóan módon elrejtett kis részletet lehet még a szerelvényeken felfedezni.

Az Atlas Obscura cikkéből kiderült, hogy a legendás játékfigura mellett még a ?play, pause, stop? egyetemes jelzéseit, a Svédország jelképének számító három koronát, valamint tölgyfaleveleket rejtettek el a szellőzőrácsokon.

The post Csodás kis eldugott részletet fedezhet fel a stockholmi metró új szerelvényeiben first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Újból fellángolt a hónapok óta parázsló halászati vita Nagy-Britannia és Franciaország között, miután mindkét kormány szankciókat és ellenszankciókat helyezett kilátásba arra az esetre, ha a vitás kérdésekben néhány napon belül nem születik egyezség
2021-10-28 22:36:46 | Hozzászólások: 0 | hirextra
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez