Csodás kis eldugott részletet fedezhet fel a stockholmi metró új szerelvényeiben

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A svéd főváros metróhálózatában négy évvel ezelőtt kezdték forgalomba állítani a Bombardier új szerelvényeit, amikben olyan apró, játékos részleteket rejtettek el a tervezők, amik még most, évekkel később is meglepik az utazókat. Mint például Fabiano Souzát, a Spotify egyik alkalmazottját, aki Twitter-oldalán tett közzé egy fényképet az egyik ilyen ?titkos?, alig észrevehető részletről, amit az ablakoknál lévő szellőzőnyíláson lehet látni.

Cute Easter egg in the new subway train in Stockholm pic.twitter.com/KZzOL6QuIV

? Fabiano Souza (@iamfabiano) July 25, 2021

Igen, a kis kerek lyukak közé rejtve a legendás videójáték, a Pac-Man figurája látható, mellette három, szintén a játékban szereplő szellemmel.

Ezzel a részlettel a stockholmi tömegközlekedési vállalat a svéd videójáték-ipar előtt akart tisztelegni ? mondta el a cég szóvivője még 2019-ben a The Local című lap svéd kiadásának. Hozzátéve, hogy a Pac-Man mellett még egyéb, hasonlóan módon elrejtett kis részletet lehet még a szerelvényeken felfedezni.

Az Atlas Obscura cikkéből kiderült, hogy a legendás játékfigura mellett még a ?play, pause, stop? egyetemes jelzéseit, a Svédország jelképének számító három koronát, valamint tölgyfaleveleket rejtettek el a szellőzőrácsokon.

The post Csodás kis eldugott részletet fedezhet fel a stockholmi metró új szerelvényeiben first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A volt főpolgármester szerint a kormányfő államférfiként viselkedik, de kormánya defenzívában van
2021-09-20 22:04:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Egy 55 éves gyalogos vesztette életét.
2021-09-20 21:50:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez