:

iPhone-t rendelt a netről, két szappant kapott helyette

iPhone-t rendelt a netről, két szappant kapott helyette

Simranpal Singh épp egy kicsomagolós videót rögzített, amin a pillanatot örökítette volna meg, amikor kicsomagolja frissen kézhez kapott iPhone 12 mobilját. Ám miután kibontotta a dobozt, két tömb szappant talált a készülék helyett, ami azért is volt kiábrándító, mert az online webshop ahonnan rendelt, egyébként egy megbízható boltnak számít Indiában. Singh panaszt tett a Flipcart ügyfélszolgálatánál, akik elismerték a hibát, és mint kiderült, a szállítást végző külsős cégnél csúszott el a dolog. Szerencsére azonnal visszautalták a pénzt a csalódott férfinak.

Nem ez az első alkalom, hogy valaki teljesen mást kap a rendelt termék helyett, korábban volt már rá példa, hogy valaki iPhone helyett almás joghurtot talált a csomagjában.

Kapcsolódó Drága iPhone-t rendelt a netről, de amit kapott, arra nem számított Meglepő élményben volt része egy kínai nőnek, amikor felbontotta a csomagját. Dömös Zsuzsanna további cikkei Változik egyeseknél a Facebook, kevesebb politikai tartalom jelenik megEgyre agresszívabbak a zsarolóvírusos támadásokEzek a leggyakoribb tévhitek az internetezők körében

The post iPhone-t rendelt a netről, két szappant kapott helyette first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés