:

CÖF maximumra csavarta a gyurcsányozást a békemenetes buszoztatás miatt

CÖF maximumra csavarta a gyurcsányozást a békemenetes buszoztatás miatt
  • 24.hu
  • 25 Oct, 2021
  • Címkék: #

Szombaton tele volt a budapesti belváros járó motorral várakózó autóbuszokkal, amelyek vidékről szállították a Békemenetre a résztvevők jelentős részét.

A minden korábbinál nagyobb autóbusz-flotta bevetése miatt hétfőn a Demokratikus Koalíció (DK) közleményt adott azzal, hogy követeli: a menetet szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) hozza nyilvánosságra a futballakadémiák, önkormányzatok és kistérségek azon buszainak bérleti szerződéseit, amelyekkel október 23-án embereket szállítottak a fővárosba.

A CÖF délután tette közzé a válaszát, amelyben maximumra csavarták a gyurcsányozást.

A Gyurcsány-kormány számoljon el a csőd szélére juttatott nemzetünk vagyonával

– vágott vissza a kormánypárti szervezet azt állítva, hogy ?a rablóprivatizáció nagymesterei, az offshore cégek császárai? csak azért támadják a CÖF-öt, mert ?léket kapott előválasztási kalózhajójuk”.

Buszoztatásról beszélnek, ami a tragikus összellenzéki tüntetésecske után nem meglepő. ? Javasoljuk, hogy a DK ne turkáljon az emberek pénztárcájában, mert ilyen esetben polgáraink mindig rosszul jártak. Számoljon el nyilvánosan az Uniótól kapott, ALTUS cégnél landolt pénzekkel, a Czeglédy-nek nyújtott hitellel, és talán még azzal a milliárdos osztalékkal is, amit Gyurcsány Ferenc vett fel a rablóprivatizáció során megszerzett cégétől.

A CÖF azt írta: elszámolnak minden fillérrel, de nem az arra fel nem jogosított DK-nak.

The post CÖF maximumra csavarta a gyurcsányozást a békemenetes buszoztatás miatt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés