Mindennek nevezték már a karácsonyfát, ami a fél városnál kiverte a biztosítékot

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Mindennek nevezték már a karácsonyfát, ami a fél városnál kiverte a biztosítékot

Gyönyörűnek, félelmetesnek, ragyogónak, nevetségesnek, csúnyának és förtelmesnek is nevezték már az AP tudósítása szerint a szállítódobozokból felépített karácsonyfát, amit az amerikai Asbury Park legendás kiállítási központjában állítottak fel a napokban.

A hírügynökség azt írja, minden évben egy igazi, hatalmas, szépen feldíszített karácsonyfát helyeztek el mostanáig a Convention Hall neves sétányán, de idén az újrahasznosíthatósága miatt egy innovatív megoldás mellett döntöttek.

A végeredmény eléggé megosztó lett, mert a városban napok óta erről vitázik mindenki. Valaki szerint nagyon kreatív lett, mások szerint ugyan szép, de mivel nincs kivilágítva, egyáltalán nincs ünnepi hangulata.

Love it or hate it, Asbury Park’s cardboard Christmas tree has folks talking https://t.co/Oho8FOw3Zg #ChristmasTree

? Wayne Parry (@WayneParryAC) November 29, 2021

Többen vannak azok, akik aki szerint egy halom amazonos dobozra hasonlít csak csupán, de egyesek mutáns macskaszobornak nézték. Az alkotás ellenzői abban egyetértenek, hogy ezzel megtört a központ hosszú évtizedekre visszanyúló hagyománya, amely bár a művészetről híres, nem ilyen formában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Porkchop (@porktomic) által megosztott bejegyzés

Michael Lavallee és Brad Hoffer, a finoman szólva is egyedi karácsonyfa készítői az ?ajándékozó fa? nevet adták alkotásuknak. Előbbi arról beszélt, nem az ő ötlete volt, hogy elvegyék bárkinek a megszokott karácsonyfáját, csak felkérték a feladatra. Érti, hogy mi az emberek problémája, de idén tudomása szerint csak ezzel a fával találkozhatnak majd a központ látogatói.

Az eset egyébként akkora vihart kavart, hogy a polgármesternek kellett megnyugtatnia mindenkit: egy helyi parkban hagyományos karácsonyfát is felállítanak még ezen a héten pénteken.

Kapcsolódó Bemutatták a feldíszített Fehér Házat: 41 karácsonyfát állítottak fel Jill Biden hétfőn mutatta be a feldíszített Fehér Házat.

The post Mindennek nevezték már a karácsonyfát, ami a fél városnál kiverte a biztosítékot first appeared on 24.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Azt állítják, hogy a Hadházy Ákos képviselő oldalán megjelent képen szereplő ingatlanhoz semmi közük, amelyikről a szövegben szó van, azt pedig hitelből vásárolták
2022-01-20 18:26:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Folytatódik a jogvita az Esterházy-kincsek tulajdonjogáról a Kúria friss döntése után
2022-01-20 18:14:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A határozatok nem jogerősek, három napon belül felülvizsgálat kérhető ellenük a Kúriánál
2022-01-20 17:38:23 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Levélben kéri a politikai szereplőket a Mazsihisz arra, hogy hagyják ki a kampányból a zsidóságot
2022-01-20 17:29:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Nem tudták megmenteni a behavazott délkelet-lengyelországi erdőkben betegen és magányos talált barnamedvebocsot, ezért elaltatták a nem egészen egyéves állatot
2022-01-20 17:08:29 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Hózáporokkal és graupellel, azaz hódarával tarkítva érkezett meg az a durva hidegfront északról, ami korábban Lengyelországban és Csehországban is károkat okozott (ez utóbbiban egy tömegbalesetben is szerepe lehetett)
2022-01-20 17:03:27 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez