:
Breaking News

Herczeg Zoltán: Gyilkos bűnözők vezetik a hazámat, én erre nem vagyok büszke

Herczeg Zoltán: Gyilkos bűnözők vezetik a hazámat, én erre nem vagyok büszke
  • 24.hu
  • 04 Dec, 2021
  • Címkék: #

Semmivel sem kevésbé magyar, mint a másik oldal magyarjai, többek közt erről beszélt Herczeg Zoltán divattervező és dizájner Veiszer Alinda legújabb műsorában, amiből a Telex idézett.

Herczeg utóbbi években sarkos közéleti véleménynyilvánításaival, kormánykritikus megszólalásaival és aktivitásával lett szélesebb körben ismert, erről annak kapcsán beszél, hogy néhány éve huszármentékre hasonlító férfikabátokat készített. 15-20 darab készült belőlük, ezeket el is adta, azóta is hordja a sajátját.

Veiszer kérdésére azt mondta,

ha valaki magyar, az a magyar, aki a magyar folklórt tanulmányozza, belebújik és aktualizálja. Én a kalocsait, a matyót meg a mentés cuccokat tíz-húsz évvel a többi előtt csináltam meg. Csak senki nem emlékszik rá.

Hozzátette, ez abszolút a hagyományok tisztelete volt.

Később, az interjú végéhez közeledve, ismét politikáról van szó.

Szégyellem, hogy magyar vagyok, erre nagyon komoly okom van, és a politikai naponta, percenként ad komoly okot rá

– magyarázta.

Aztán úgy folytatta,

gyilkos bűnözők vezetik a hazámat, én erre nem vagyok büszke.

Veiszer erre felveti, nincs gyilkos bűnöző, aki vezetné az országot, amire úgy reagált,

hogyne lehetne? Persze, hogy van. Emberek haltak meg. Például azok a vállalkozók, akik nem lettek kifizetve alvállalkozói lánc végén.

Mint mondta, gyilkos kormányról szól, ami tizenkét év alatt arra használta a hatalmát, hogy mindent kiszívjon az államkasszából, négyszeresére növelje az államadósságot. Szerinte az elmúlt másfél évben amit a kormány csinált, az minden, csak nem szakszerű.

Később, Alinda ellenérvei hatására, a gyilkost úgy módosítja, hogy tolvaj, maffiaszerűen működő kormány irányítja az országot.

Arról is beszél, hogy az országot, a politikát

az indulatra, gyűlöletre alapozott politika vezérli, ebből is elegem van, ezért szálltam ki az elmúlt hónapokban. Az észnek, a rációnak semmi terepe nincsen, nulla, de a böfögés, de a röfögés, a gyalázkodás, az nagyon megy.

Úgy látja, az Orbán Viktor lányának a barátnője által vezetett Magyar Divat- és Dizájnügynökség a magyar divat helyzetén semmit nem fog segíteni, mert az szerint egy lopásnak nevezett szélhámosság, vagyis támogatásnak nevezett lopás.

A nagyjából egyórás interjút itt tudják megnézni jelképes támogatásért cserében.

The post Herczeg Zoltán: Gyilkos bűnözők vezetik a hazámat, én erre nem vagyok büszke first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés