:

Borzalmasan sikerült a randija a nőnek, mégis happy end lett a vége

Borzalmasan sikerült a randija a nőnek, mégis happy end lett a vége
  • 24.hu
  • 04 Dec, 2021
  • Címkék: #

A TikTokon mesélte el Paige Bryan azt a nem mindennapi esetet, ahogy rátalált a szerelmére.

A történtekkor 28 éves nő éppen visszatért a randik világába, mikor egy este elment szórakozni a barátnőivel. A szórakozóhelyen megismerkedett egy férfivel, akivel azonnal kapcsolódtak egymáshoz.

Egymáshoz sem szóltunk, csak nem evilági módon egymás karjaiban lebegtünk a tömegben. A dal véget ért, és leírtam neki a számomat. Nem volt szükség szavakra, mert megvolt a szenvedély

? meséli az estéről Bryan.

Végül abban maradtak, hogy elmennek vacsorázni a következő hétvégén.

Bryan meg is érkezett az étterembe, megmondta, milyen néven foglaltak asztalt, mire egy hat ülőhelyes asztalhoz vezették.

A férfi tíz perccel később jelent meg egy időben egy csapat ?gyönyörű hím példánnyal?. A nő integetett a férfinek, aki elindult az asztal felé, és nyomában a másik öt férfi. Körben leültek az asztalhoz.

Bryan kérdőre vonta a férfit, mert a haverokról nem volt szó,

mire azt válaszolta, ?ugye nem bánod?? De, de bánom. Erre ő: ?az én hibám, előbb meg kellett volna kérdeznem?.

Kész katasztrófa lett az estéből, már ha Bryan és a férfi találkozását nézzük, nem is beszélgettek kettesben. Ugyanakkor felkeltette Bryan érdeklődését az egyik barát.

Nem is kell mondanom, soha többé nem láttam, de elkezdtem-e randevúzni az egyik barátjával, aki milliószor érdekesebb volt nála? Igen, igen, megtettem.

@paigebryanofficial

Bringing your friends on a date w/ you = major ???!!! What are we 16?!? #PUBGMOBILE #dating #datingatorytime #single #singlelife #singlelifeproblems #comedy #funny #storytelling #funnystories #viralvideo #singletok

? original sound - paigebryanofficial

The post Borzalmasan sikerült a randija a nőnek, mégis happy end lett a vége first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés