:

Megvan a darts-vb első igazán nagy meglepetése

Megvan a darts-vb első igazán nagy meglepetése
  • 24.hu
  • 18 Dec, 2021
  • Címkék: #

Ahogy az lenni szokott, már az első napok egy csomó történést hoztak a londoni darts-világbajnokságon. Pénteken például kaptunk egy új közönségkedvencet, láthattunk egy elég komoly meglepetést, illetve egy kilencnyilasat is.

A közönségkedvenc az orosz Borisz Kolcov lett, aki sikeresen hájpolta a közönséget, miközben 3-0-ra megverte a holland Jermaine Wattimenát. A sikere után elmondta, előbb persze jól kell dobni, csak utána állnak a drukkerek bárki mögé, így ez egy óriási nap volt a karrierjében.

Az este meccse alighanem William Borland Bradley Brooks elleni 3-2-es győzelme volt, a skót a döntő leget ráadásul egy kilencnyilassal nyerte meg ? instant klasszikus.

Ami pedig a meglepetést illeti, az ír Steve Lennon már a második körben búcsúztatta a világranglistán 12. Krzysztof Ratajskit. A lengyel búcsúzott az elsőként a kiemeltek közül.

!

Steve Lennon produces a truly composed performance, eliminating 12th seed Krzysztof Ratajski with a 3-1 set victory!

What a win for Scuba Steve! pic.twitter.com/8DN2HocrfP

? PDC Darts (@OfficialPDC) December 17, 2021

A 2020-ban világbajnok Peter Wright is bemutatkozott a mostani világbajnokságon, nem kezdett jól, de miután az első szettben nyilat cserélt, végül 3-0-val továbblépett.

The post Megvan a darts-vb első igazán nagy meglepetése first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés