:
Breaking News

Emma Watson gyerekkori fotója után most két színész nevét cserélték fel a Harry Potter különkiadásában

Emma Watson gyerekkori fotója után most két színész nevét cserélték fel a Harry Potter különkiadásában
  • 24.hu
  • 05 Jan, 2022
  • Címkék: #

Január elején jelent meg a Harry Potter különkiadása, melyet az első film 20 éves évfordulója alkalmából forgattak le. A műsor  koncepciója hasonló a Jóbarátok reunionjához, ugyanis a színészek nem karakterekben jelentek meg, hanem önmagukként emlékeztek vissza a forgatás időszakaira. A nosztalgiázás mellett a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba című filmbe azonban sikerült egy egészen komoly hibát is ejteniük a készítőknek, ugyanis az Emma Watsonról készült gyerekfotón valójában nem Emma Watson, hanem egy másik színésznő, történetesen Emma Roberts látható. A twitterezők között vita is kialakult azzal kapcsolatban, hogy a késztők szándékosan vagy csupán véletlenül hagyták benne ezt a képet.

Kapcsolódó Bocs, hogy megöltelek ? kér elnézést Helena Bonham Carter Gary Oldmantől az imádnivaló Harry Potter-különkiadásban A Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba a szkeptikusabb rajongók minden félelme ellenére pont olyan lett, mint amilyennek lennie kell: meghat, megnevettet, majd megríkat.

Néhány nappal a film bemutatása után az HBO Max már közleményben számolt be arról, hogy javították a szóban forgó hibát, és Emma Watson igazi gyerekkori fotójával újra visszaállt a világ rendje. Ennek ellenére azonban kiderült, hogy még valamit sikerült elrontaniuk, csak most nem egy fotót, hanem egy nevet. Illetve kettő nevet, merthogy a Weasley ikreket alakító Oliver és George Phelps nevét felcserélték az interjúban. A hibára maga Oliver Phelps hívta fel a figyelmet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Oliver Phelps (@oliver_phelps) által megosztott bejegyzés

The post Emma Watson gyerekkori fotója után most két színész nevét cserélték fel a Harry Potter különkiadásában first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés