:

Nők hűségét teszteli főállásban

Nők hűségét teszteli főállásban
  • 24.hu
  • 08 Jan, 2022
  • Címkék: #

Sajátos munkát végez Xavier Long.

Az alabamai Yerkwoodban élő férfi azzal keresi kenyerét, hogy nők hűségét/hűtlenségét teszteli. Férfiak keresik meg azzal, hogy ?titokban? vegye fel a kapcsolatot online a barátnőjükkel, és derítse ki, hajlandóak lennének-e vele félrelépni.

Az egész úgy indult, hogy egyik Instagram-követője írt Longnak, és azt kérte, segítsen kideríteni, vajon megbízhat-e a barátnőjében.

Xavier Long ezek után beszámolt erről a felkérésről a TikTokon, és onnantól beindult a biznisz. A férfinak eddig nagyjából 100 megkeresése volt.

A szolgáltatásnak nincs szabott ára, a legtöbben 100 dollár (31 ezer forint) körüli összeget fizetnek neki; a legnagyobb summa, amit egy tesztelésért kapott, 750 dollár volt (236 ezer forint), amit azok után is kifizetett a megrendelő, hogy barátnője megbukott a vizsgán (a bukás Long értelmezése szerint akkor következik be, ha a nő megadja neki az elérhetőségét a párja tudtán kívül).

Long ? aki eleinte nem is akart pénzt kérni a fura tevékenységért ? már az első héten 2000 dollár körüli összeget keresett így, úgyhogy azóta otthagyta az állását, és csak teszteléssel foglalkozik.

Már válogathat is: azt mondja, csak a legérdekesebb eseteket választja ki. Xavier Long állítja: akkor a legboldogabb, ha a nő átmegy a vizsgán ? azaz kiderül róla, hogy hűséges.

A tesztelésekről gyakran részletesen beszámol több mint 430 ezer követőjének a TikTokon, mutatunk egy példát:

@iceyxavier #fyp#loyaltytest ? original sound - xavier long

The post Nők hűségét teszteli főállásban first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés