:

Novak Djokovic megtörte a csendet

Novak Djokovic megtörte a csendet
  • 24.hu
  • 08 Jan, 2022
  • Címkék: #

Novak Djokovic körül áll a bál. Úgy tűnt, hogy a 20-szoros Grand Slam-győztes szerb teniszező különengedéllyel elindulhat az Australian Openen (melyen kötelezővé tették, hogy csak oltott játékosok indulhatnak), ám amikor megérkezett Ausztráliába, akkor visszavonták a vízumát. így jelenleg egy kiutasítottak számára fenntartott melbourne-i hotelben várakozik.

Kapcsolódó Novak Djokovic oltás nélkül is indulhat a Roland Garroson Franciaország sportminisztere nyilatkozott a kérdésben.

A napokban már mindenki megszólalt az ügyben, kivéve egy valakit: Djokovicot. A 34 éves klasszis az Instagramon üzent a szurkolóinak.

Köszönöm, hogy világszerte és folyamatosan támogattok. Érzem ezt, és nagyra értékelem

? írta Insta-sztoriban a szerb.

Kapcsolódó Kyrgios: Nagyon, nagyon rossz, ahogy a Djokovic-ügyet kezeljük Ő az egyik legnagyobb bajnokunk, és ami a legfontosabb, ember, mondta a tenisz fenegyereke.

Djokovic ügye eléggé megosztja az embereket. Míg rengetegen kritizálják a szerbet, addig például Nick Kyrgios szerint rosszul kezeli a világ a helyzetet, míg a Roland Garroson oltatlanul is tárt karokkal várják majd a világelsőt.

Friss fejlemény, hogy az ügyvédei szombaton közölték: Djokovic decemberben átesett a koronavíruson, azért kapott különengedélyt az Australian Open szervezőitől.

Kapcsolódó Ügyvédei elárulták, miért kapott különengedélyt Novak Djokovic Átesett nemrég a koronavíruson a szerb teniszező.

The post Novak Djokovic megtörte a csendet first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés