:

Csisztu Zsuzsának úgy tűnt, hogy Tóth Dávid rámenős volt A Nagy Ő-ben

Csisztu Zsuzsának úgy tűnt, hogy Tóth Dávid rámenős volt A Nagy Ő-ben
  • 24.hu
  • 10 Jan, 2022
  • Címkék: #

A decemberben véget ért társkereső reality, A Nagy Ő után nem sokkal már meg is jelent a hír, hogy a főszereplő, Tóth Dávid és választotta, Laura szakítottak. Azóta utóbbinak már új párkapcsolata van. Tóth Dávid nemrég Csisztu Zsuzsa YouTube-műsorában vendégeskedett, ahol a játékról és a kapcsolatokról beszélgettek. Szinte rögtön, a beszélgetés elején Csisztu Zsuzsa elmondta, hogy neki úgy tűnt, hogy Tóth kifejezetten rámenős volt a randik során mindegyik lánnyal, és hogy fontos hangsúlyt fektetett arra, hogy megvan-e a kellő kémia közte és az adott szereplő között.

Nyitott voltam egy új kapcsolatra, szerettem volna szerelmes lenni, szeretek szerelmes lenni

? mondta Tóth Dávid, majd azzal folytatta, hogy annak ellenére, hogy a nézők úgy érezhették, hogy rámenős volt, ő valójában csak ismerkedett. Ezután szóba került, hogy mennyire feszélyezte magát a kamerák előtt, mire kiderült, hogy nagyjából a műsor felénél jött el az a pont, amikor már természetesen viselkedett a forgatás során.

Sokan felteszik a kérdést, hogy miért egy műsortól vártam a szerelmet és a való életben miért nem találok magamnak párt. Ezt a kettőt elválasztanám. Csak azért nem leszek valakivel, hogy ne legyek egyedül. Pont azért nem állapodtam meg az elmúlt években, mert bár párt találtam, de szerelmet nem

The post Csisztu Zsuzsának úgy tűnt, hogy Tóth Dávid rámenős volt A Nagy Ő-ben first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés