:

Egyedül vajúdott, a vécén adott életet gyerekének

Egyedül vajúdott, a vécén adott életet gyerekének
  • 24.hu
  • 12 Jan, 2022
  • Címkék: #

Ahány anya, annyi elképzelés, hogy an szeretnének életet adni gyereküknek. Aztán a valóság sokszor átírja a terveket.

Alice Llani elmesélte a TikTokon, hogy volt nála.

Egyedül szültem meg a fiamat a vécén, újraélesztettem, az egész kezemmel benyúlva kihúztam a méhlepényemet, majd 16 hónapig szoptattam

? írta a videóhoz.

@aliceandfern ib @2nthepink2 ? Walter White Rap - Handsome Boy

Egy másik felvételen mesélte el, hogy ő eredetileg kádban akart szülni, 31 órán át ott vajúdott, végül a vécén sikerült életet adni fiának, Fernnek.

A vajúdás 31 órán át tartott, de a lökések gyorsak voltak. Megállás nélkül néztem a szabad szüléses videókat, így mikor kijött, nem az volt bennem, hogy ó, lett egy babám, hanem hogy megvizsgáljam, mert én voltam az ?orvos?.

Llani a free birth megoldásnak a híve, mikor mindenféle orvosi vagy egyéb segítség nélkül szül egy kismama. A módszer nagyon veszélyes, mert bármi történhet a szülés közben, de nincs a közelben segítség. így volt ez Llaninál is, mert a fiának bár normális volt a színe, nem lélegzett azonnal, újra kellett élesztenie.

A baba megszületése után az anya nagyon álmos lett, attól tartott elalszik, úgy hogy a placenta még bent van, így számos módszer kipróbálása után arra jutott, a saját kezével kell kiszednie.

The post Egyedül vajúdott, a vécén adott életet gyerekének first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés