:
Breaking News

Gór Nagy Mária egy ideig jósolt Tarot kártyából, de abbahagyta, mert valaki szólt neki, hogy a fél családja meghalt a jóslatai után

Gór Nagy Mária egy ideig jósolt Tarot kártyából, de abbahagyta, mert valaki szólt neki, hogy a fél családja meghalt a jóslatai után
  • 24.hu
  • 18 Jan, 2022
  • Címkék: #

A Tények Plusz készített riportot Gór Nagy Máriával, aki a Tarot kártya szerelmese már hosszú évek óta. Egy ideig foglalkozott is azzal, hogy embereknek jósolt mindenfélét, ám egy ponton abbahagyta azt, sőt, a kártyáit is elégette. Egyébként egy úgynevezett sámántáborban tanulta meg mindezt.

Űztem 30 éves korom után is, egészen addig, mikor egy volt növendékemnek ? azt mondta ? kiirtottam a családját. Olyan fenyegető lapok jöttek, hogy halál, erőszakos halál… és jött, hogy Mari, minden megtörtént. Fogtam és rituálisan elégettem a cigánykártyát.

A hosszú kihagyás után újra elkezdett jósolni.

Másfél hónapja egyik éjjel felébredtem. Jól megizzadva, rémálomból. Mari, keresd meg gyorsan a kártyát. És vetettem: és az jött ki, hogy nekem ezt csinálnom kell professzionális szinten.

Gór Nagy azt is elmondta, rengeteg jósnőnél járt már az országban, de azok nagyrészt szélhámosok, akik legombolják az embereket. Ő viszont nem ebből él főállásban, neki ez csak egy hobbi.

The post Gór Nagy Mária egy ideig jósolt Tarot kártyából, de abbahagyta, mert valaki szólt neki, hogy a fél családja meghalt a jóslatai után first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés