:

Hunyadi Donatella operaénekes lenne, ezért sem mutatkozik Kiszel Tündével a médiában

Hunyadi Donatella operaénekes lenne, ezért sem mutatkozik Kiszel Tündével a médiában
  • 24.hu
  • 18 Jan, 2022
  • Címkék: #

Az nlc.hu-nak adott interjút Hunyadi Donatella, aki kiemelte a lapnak, hogy nem feltétlenül szereti, ha Kiszel Tünde lányaként aposztrofálják a sajtóban. Már csak azért sem, mert önnön jogán szeretne híressé válni, ezt pedig képességeivel tervezi elérni ? ugyanis operaénekesi babérokra tör.

Megbeszéltük, hogy közös fellépéseket nem vállalunk, mert szeretném, ha nem csak Kiszel Tünde lányaként ismernének. Meg akarom mutatni az embereknek Hunyadi Donatellát. Ezt anyukám megértette és tiszteletben tartja. A célom az, hogy operaénekesnő legyek, és be szeretném bizonyítani, hogy jó vagyok ebben.

Kapcsolódó Pachmann Péter követi Hunyadi Donatellát a neten, szerinte ?meglehetősen mutatja, mennyire csinos? Mindezt Kiszel Tündének mondta el egy kínai nagy fal hosszúságú hatásszünetet beékelve.

A modellkedést egyelőre parkoló pályára tette.

Jártam pár fotózáson és lehetőségem is lett volna külföldre menni dolgozni, de sajnos jött a koronavírus és nem tudtam menni. Ezt jelnek vettem, hiszek benne, hogy ezek a dolgok nem véletlenül történnek. Szerintem minden sorsszerű és minden úgy történik, ahogy kell. Most is vannak megkereséseim és dolgozom is néhány céggel, de a fókusz az életemben az éneklésen van.

The post Hunyadi Donatella operaénekes lenne, ezért sem mutatkozik Kiszel Tündével a médiában first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés