:

Exatlon Hungary All Star: a játékosok megmutatták, milyen körülmények között élnek a faházban

Exatlon Hungary All Star: a játékosok megmutatták, milyen körülmények között élnek a faházban
  • 24.hu
  • 19 Jan, 2022
  • Címkék: #

Egy ideje már elstartolt az Exatlon Hungary All Star évada, mely nemcsak új műsorvezetővel, vagyis Monoki Lehellel tért vissza, hanem az egykori játékosokkal is, mivel a széria lényege, hogy új versenyzők helyett a korábbi évadok szereplőit hívták vissza, hogy összemérjék az erejüket. Ahogy eddig megszokhattuk, a két csapat külön helyen lakik a műsor forgatása alatt. Az egyik szállás egy villa, a másik pedig egy apró faház, amiben jelenleg a Kihívók csapata foglalt el.

Kapcsolódó Exatlon Hungary All Star: Szente Gréta odáig van Monoki Lehel hangjáért A rajtvonalnál szereti hallgatni.

Salander Dorina és Mischinger Péter körbevezette a kamerát a faházban, hogy a nézők lássák, milyen állapotok uralkodnak a kis házban, ami gyakorlatilag egy szoba. A faházban egymás mellett sorakoznak a játékosok ágyai, és azt is megmutatják, hogy néhol rendetlenség van, mivel a videó alapján úgy tűnik, még szekrényük sincs, ahova pakolhatnak. Kint, a ház mellett egy kisebb faház található, ami a fürdőszobaként funkcionál, és amit alig akartak megmutatni a játékosok, végül egy másodpercre beengedték a kamerát. Az udvarra kilépve pedig két kerti fotel szomorkodik egymás mellett.

The post Exatlon Hungary All Star: a játékosok megmutatták, milyen körülmények között élnek a faházban first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés