:

25 millió dollárra perelte egy család Alec Baldwint, mert szerintük a színész érzelmi stresszt okozott nekik

25 millió dollárra perelte egy család Alec Baldwint, mert szerintük a színész érzelmi stresszt okozott nekik
  • 24.hu
  • 20 Jan, 2022
  • Címkék: #

A People magazin szerint egy Roice McCollum nevű amerikai nő és családja beperelte Alec Baldwint. Minden azzal kezdődött, hogy a színész, olvasott egy hírt egy afganisztáni reptéren megölt tengerészgyalogosról, Rylee McCollumról. Miután az interneten megtalálta a családját, együttérzésének kimutatása céljából ötezer dollár adományt küldött nekik. A People szerint előző hónapban Baldwin egy fotón kiszúrta az elhunyt katona testvérét, Roice McCollumot, hogy részt vett a Capitolum tavalyi ostromában.

Kapcsolódó Biden beszédet mond a Capitolium ostromának évfordulóján, Trump minden programját lemondta Korábban úgy volt, hogy Trump is kiáll a sajtó elé, de ezt végül elnapolták.

Instagramon üzenetváltásba kezdtek, mert a színész kifejezte nemtetszését ezzel kapcsolatban, később pedig Instagram-oldalán kiposztolta a nő fotóját, amin a tüntetésen látható. A bejegyzését azóta már törölte, ám McCollum elmondása szerint valójában nem volt jelen a tüntetésen, viszont annyian zaklatták emiatt az interneten, hogy végül a családjával beperelték a színészt rágalmazásért, és amiért érzelmi stresszt okozott nekik a posztja által. McCollum és családja 25 millió dollárt követelnek Baldwintól.

The post 25 millió dollárra perelte egy család Alec Baldwint, mert szerintük a színész érzelmi stresszt okozott nekik first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés