:

Vallott a várandós nőt megerőszakoló miskolci férfi, szerinte a nő is akarta

Vallott a várandós nőt megerőszakoló miskolci férfi, szerinte a nő is akarta
  • 24.hu
  • 20 Jan, 2022
  • Címkék: #

Tagadja a bűnösségét az a szexuális erőszakkal és személyi szabadság megsértésével gyanúsított 23 éves miskolci férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy tizenkét napig fogva tartotta és többször is megerőszakolta a várandós vlt barátnőjét Miskolcon.

Jogg Zsolt, a Borsod Megyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a férfi a kihallgatása során azt mondta, hogy hol szakított, hol pedig kibékült a nővel.

Azt elismerte, hogy bántalmazta a nőt, mert szerinte eltörte a telefonját. A fogva tartást és a szexuális erőszakot viszont tagadja, és azt állította, hogy a nő beleegyezésével történt az aktus

– magyarázta az ügyész.

Jogg elmondta még, hogy a gyanúsított két felfüggesztett szabadságveszés próbaideje alatt követte el a mostani bűncselekményt, és emberkereskedelem miatt eljárás folyik ellene.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett a főügyészség indítványával és szökés, elrejtőzés, valamint a tanúk befolyásolásának a veszélye miatt elrendelte a szexuális erőszakkal gyanúsított férfi letartóztatását. Ezt indokolja az is, hogy tartani lehet attól, hogy a férfi újabb szabadságvesztéssel járó bűncselekményt követne el a szabadlábon hagyása esetén.

The post Vallott a várandós nőt megerőszakoló miskolci férfi, szerinte a nő is akarta first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés