:

?Undorító? ? klubhoz közel álló ember helyezett el rejtett kamerákat a női kézicsapat öltözőjében

?Undorító? ? klubhoz közel álló ember helyezett el rejtett kamerákat a női kézicsapat öltözőjében
  • 24.hu
  • 20 Jan, 2022
  • Címkék: #

A hét elején két rejtett kamerát találtak a magyar játékost és szakembereket is foglalkoztató német TuS Metzingen női kézilabdacsapat öltözőjében. A klub csütörtökön közölte, hogy

a rendőrségen megtették a feljelentést, és a nyomozás egy, a csapathoz közel álló személlyel szemben folyik, aki már nem dolgozik az egyesületnél.

A Metzingen klubmenedzsere, a magyar Rott Ferenc ? korábbi labdarúgó, aki a Veszprém, a Kispest-Honvéd, a Haladás és a BVSC kapusa is volt ? ?undorítónak? nevezte a történteket, ami különösen egy olyan személy esetében megdöbbentő, akiben megbíztak. Kiemelte, elismerés jár a csapat tagjainak, akik ilyen előzmények után is vállalták szerdán a játékot.

A magyar válogatott Albek Annát is soraiban tudó csapat ? amelynek edzője a Pécs, a Vasas és a Spartacus korábbi kézilabdázója, Rott Edina ? a bajnokságban otthon 32-20-ra alulmaradt a Bietigheimmel szemben, írja az MTI.

The post ?Undorító? ? klubhoz közel álló ember helyezett el rejtett kamerákat a női kézicsapat öltözőjében first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés