:

G.w.M exe 2014-ben: Volt szerencsém találkozni Kulcsár Edinával

G.w.M exe 2014-ben: Volt szerencsém találkozni Kulcsár Edinával
  • 24.hu
  • 21 Jan, 2022
  • Címkék: #

Kulcsár Edina és Csuti egy héttel ezelőtt jelentették be szakításukat, azóta pedig szinte nincs nap, amikor ne derülne ki valami új kettejük különválását illetően. Mint ismert, a szépségkirálynő azóta újra szerelmes lett, G.w.M mellett találta meg a boldogságot. Eközben Csuti keserűen éli meg a szakítást, mint mondta, a szépségkirálynővel még mindig nem ültek le mindent átbeszélni.

Kapcsolódó Csuti: Edinával még mindig nem ültünk le ezt töviről-hegyire átbeszélni Csuti az edzésbe és a tanulásba menekült.

Mindeközben a rapper volt párja, Nagy Melanie is rengeteg figyelmet kap. A sminkmester és G.w.M két gyermeken osztoznak, válásukat január harmadikán jelentették be. Melanie követőtábora azóta jócskán gyarapodni kezdett, ám ő elmondta, hogy nem kíván influenszeri babérokra törni, neki egészen más képesítései vannak.

Az elmúlt napokban egyébként kiderült, hogy Kulcsár Edinát és a rappert éppen Csuti mutatta be egymásnak. Úgy fest, a szépségkirálynővel évekkel ezelőtt már Nagy Melanie is összefutott, még közös fotót is készítettek.

Lukej Gabi sminkbemutatón volt szerencsém találkozni Kulcsár Edina szépségkirálynővel

? írta a sminkmester egy 2014-es bejegyzése mellett, három hónappal később pedig újabb posztban gratulált is Kulcsár Edinának, miután második helyezést ért el a Miss World szépségversenyen.

The post G.w.M exe 2014-ben: Volt szerencsém találkozni Kulcsár Edinával first appeared on 24.hu.