:

Eredetileg Lady Gagának és Salma Hayeknek közös szexjelenete is volt A Gucci-ház című filmben

Eredetileg Lady Gagának és Salma Hayeknek közös szexjelenete is volt A Gucci-ház című filmben
  • 24.hu
  • 21 Jan, 2022
  • Címkék: #

Novemberben mutatták be a A Gucci-ház című filmet, a Ridley Scott rendezése alatt készült filmben a főszereplő, Lady GagaAdam Driver páros mellett olyan nevek szerepelnek, mint Salma Hayek, Jared Leto, Al Pacino és Jeremy Irons. Egy, a film kapcsán szervezett kerekasztal beszélgetés során Lady Gaga elárulta, hogy a cselekmény eredetileg úgy folytatódott volna Maurizio Gucci halála után, hogy Patrizia Gucci és jósnője, a Pina becenévre hallgató Giuseppina Auriemma végül összejönnek, amit egy szexjelenettel hoztak volna a nézők tudtára.

A filmben van egy teljesen új szál is, amit a nézők nem láthattak, amiben Pina és köztem szexuális kapcsolat alakul. Miután Maurizio meghal, akkor izzik fel köztük a szikra.

Lady Gaga kijelentése után Salma Hayek hozzátette, hogy tényleg nem viccelt.

Lady Gaga says that her and Salma Hayek?s ?House of Gucci? characters developed a s?xual relationship in scenes that didn’t make the final cut. pic.twitter.com/yuU5Ov2nis

? Pop Crave (@PopCrave) January 19, 2022

The post Eredetileg Lady Gagának és Salma Hayeknek közös szexjelenete is volt A Gucci-ház című filmben first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés