:

Tápai Szabina: A mi házasságunk egy óriási hullámvasút

Tápai Szabina: A mi házasságunk egy óriási hullámvasút
  • 24.hu
  • 23 Jan, 2022
  • Címkék: #

Az elmúlt hetekben szinte minden napra jutott egy hír, ami Kulcsár Edina és Csuti szakítását érintette. Hasonló volt a helyzet Meggyes Dávid és Horváth Gréta különválásával is, a bulvármédiumok pedig azt rebesgették, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága is megromlott.

A kézilabdázó a minap Palik László Három Igazság című műsorának vendége volt, ahol röviden a kapcsolatáról is mesélt.

A mi házasságunk egy óriási hullámvasút

? mondta szűkszavúan.

Tápai Szabina azt is elárulta, hogy Kucsera Gáborral tudatosan vonultak vissza a nyilvánosságtól, úgy érzi ugyanis, hogy a szereplés nem feltétlenül tett jót a házasságuknak.

Nem véletlen nem vállalunk tévés szereplést. Őt azt gondolom, hogy egyáltalán nem érdekli az egész. Régen sem érdekelte, az Édes élet is az én döntésem volt. Ott voltunk mindenhol, ott még nagyon én próbáltam irányítani a dolgokat, ráadásul neki volt elég elég nagy mélypont az életében. Én úgy éreztem, hogy ezzel őt ki lehet billenteni abból, amiben van. Jó bulinak tűnt

? magyarázta, hozzátéve, hogy amíg ő külön tudta választani a magánéletét a tévés szerepléstől, addig a férje sokkal inkább beleélte magát a generált helyzetekbe.

Megadott szituk voltak a showban, én ott bepörögtem, ő meg ott volt a kis maga nyugalmában. És ezt ő rosszul vette, megélte emberileg, ami a show része volt. Ez nem feltétlenül tett jót például a kapcsolatunknak. Talán ezért is tudatos az, hogy kicsit visszavonultunk. Nem gondoljuk, hogy mindent mindenkivel meg kell osztani.

Tápai Szabina bár imádta a szereplést, ma már más a fontossági sorrend az életében. Sokkal szívesebben van otthon és tölt időt a gyerekeivel, kétszer is meggondolja, hogy otthon hagyja vagy másra bízza-e őket. Jelenleg nagyon boldognak érzi magát, elmondása szerint egy csodavilágban él.

The post Tápai Szabina: A mi házasságunk egy óriási hullámvasút first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés