:

A Bond-filmek producere sem zárja ki, hogy Idris Elba lehet Daniel Craig utódja

A Bond-filmek producere sem zárja ki, hogy Idris Elba lehet Daniel Craig utódja
  • 24.hu
  • 24 Jan, 2022
  • Címkék: #

Daniel Craig a Nincs idő meghalnival búcsúzott James Bondként, de hosszú évek óta lebegtette visszavonulását a szereptől. így nem csoda, hogy jó ideje fel-fellángolnak a találgatások, hogy ki lenne az ő méltó utódja. Egy név van, amely ezekben a találgatásokban mindig makacsul visszatér: Idris Elba. Korábban már maga a színész is cáfolta a pletykát, hogy már ki is választották őt a következő Bondként, így úgy tűnt, ez a hajó elment. A hétvégén azonban Barbara Broccolit, a franchise egyik régi producerét kérdezték arról, mit gondol a Luther sztárjáról, ő pedig nagyon elismerően nyilatkozott:

Ismerjük Idrist, barátok vagyunk. Fantasztikus színész. És tudod, ez része volt a beszélgetésnek, de az ilyen beszélgetést mindig nehéz lefolytatni, amíg még valaki betölti a széket

mondta Broccoli, hangsúlyozva, hogy amíg a Nincs idő meghalni ki nem fut, és Craig ki nem élvezheti az utolsó küldetést, addig nem fognak másra gondolni vagy másról beszélni. A nyilatkozat nagyon diplomatikus, és lehet akár puszta formalitás is, de annyi kiderül belőle, hogy Broccoli sem tartja rossz ötletnek, hogy a rajongói találgatások befutója legyen az új 007-es.

Kapcsolódó Aligha lesz nő az új 007-es, de egészen új James Bond-éra jön Daniel Craig utolsó Bond-filmje hamarosan debütál a mozikban, az őt követő Bond pedig vélhetően újradefiniálja majd a karaktert.

The post A Bond-filmek producere sem zárja ki, hogy Idris Elba lehet Daniel Craig utódja first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés