:

Julia Fox nem vár senkire, már ki is találta Kanye Westtel közös shipnevüket

Julia Fox nem vár senkire, már ki is találta Kanye Westtel közös shipnevüket
  • 24.hu
  • 25 Jan, 2022
  • Címkék: #

A 2000-es évek idején a sztárpárok neveit sokan szerették rövidíteni. Ekkor a híres illetők neveit összemosták, jó esetben pedig egy hangzatos végeredmény is született, amiből néhányat még ma is használnak. Ilyen volt például Brad Pitt és Angelina Jolie Brangelinája vagy Tom Cruise és Katie Holmes TomKate. Az ő szerelmük bár véget ért, Ben Affleck és Jennifer Lopez Benniferje például újra aktuális lett tavaly.

Amíg a legtöbb celebpárnak a rajongóik adtak közös becenevet, addig Kanye West új párja, Julia Fox nem kért abból, hogy mások nevezzék el azt, ami közte és kedvese között van. A színésznő és a rapper a napokban megejtették első közös vörös szőnyeges debütálásukat is, így valóban dukált már nekik egy shipnév. Ezt Julia Fox meg is álmodta, és ráírta egy fotójukra, amit Instagram történetébe töltött fel a minap. A névjáték pedig nem lett más, mint a

Julieye.

Julienye ugyanis nem lehet már azután, hogy a rapper hivatalosan is Ye-re változtatta a nevét, amiről a hétvégén még egy paparazzót is kioktatott.

The post Julia Fox nem vár senkire, már ki is találta Kanye Westtel közös shipnevüket first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés