:
Breaking News

Nem láthattuk Salma Hayek és Lady Gaga szexjelenetét, de az énekesnő elmesélte, milyen volt

Nem láthattuk Salma Hayek és Lady Gaga szexjelenetét, de az énekesnő elmesélte, milyen volt
  • 24.hu
  • 25 Jan, 2022
  • Címkék: #

Lady Gaga a múlthéten mellékesen közölte, hogy eredetileg volt egy közös szexjelenete Salma Hayekkel A Gucci-ház című filmben, de a végleges verzióból végül kivágták az említett részt. Pedig mint kiderült, az énekesnő nagyon is büszke rá.

Kapcsolódó Eredetileg Lady Gagának és Salma Hayeknek közös szexjelenete is volt A Gucci-ház című filmben A végleges verzióból kivágták ezt a részt.

Az eredeti forgatókönyv szerint a Giuseppina Auriemma és Patrizia Gucci között Maurizio halála után forrt fel a szikra, még ha ezt a nézők végül nem is láthatták. Lady Gaga saját elmondása szerint most úgy érzi magát, mint egy idegesítő gyerek, aki kavart a suli legmenőbb csajával, de nincs rá bizonyítéka.

Salma a ház körül sétált, a kamera a lábát vette, és minden macskája követte. Hogy tényleg utána menjenek, Salma macskamentát tett a cipőjébe. Cicákkal voltunk körülvéve, amikor egymásnak estünk. Kavartam Salma Hayekkel! Pont olyan vagyok, mint egy idegesítő kölyök a suliban, aki henceg, hogy megvolt neki a legmenőbb csaj, de nem tudja bizonyítani

? mesélte az énekesnő Jimmy Kimmel műsorában.

The post Nem láthattuk Salma Hayek és Lady Gaga szexjelenetét, de az énekesnő elmesélte, milyen volt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés